De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Nationaal Theaterweekend op 25, 26 en 27 januari 2019

22 oktober 2018

In het weekend van vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 kun je bij De Tamboer naar voorstellingen voor slechts € 10,- tijdens de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend! Voorgaande edities waren een groot succes en ook deze keer staan er weer mooie en leuke voorstellingen op het programma. Welke dat zijn blijft tot eind december een geheim, maar... de kaarten voor deze 'blind date' voorstellingen kun je natuurlijk al wel bestellen. En vooruit, we geven alvast een paar kleine hints weg... 

Ladies Blind Date

Dat het een gezellige avond wordt op 25 januari kunnen wij garanderen. Ga er samen naartoe met je moeder, dochter, zoon, zus, tante, neefje, nichtje of beste vriend(in) en leer alles over kleding en jezelf stylen... Met wie? Dat vertellen we je op 19 november! Klik hier om kaarten te bestellen.

Familie Blind Date (8+)

Ga zaterdag 26 januari mee op Middeleeuws avontuur met ridders en jonkvrouwen tijdens deze familievoorstelling voor jong en oud (vanaf 8 jaar). Klik hier om kaarten te bestellen.

Muziek Blind Date

Afgelopen jaar zong hij meerdere malen de sterren van de hemel op tv en nu staat hij (weer) in het theater. In dit avondvullende programma brengt deze artiest zowel zijn eigen nummers ten gehore als nummers die veel voor hem hebben betekend. Klik hier om kaarten te bestellen.

Peuter Blind Date (2+)

Voor de allerkleinsten (2+) komen er op zondag 27 januari een aantal hele grote 'artiesten' naar De Tamboer die er samen een groot feest van gaan maken. Klik hier om kaarten te bestellen.

Naast de blind dates staan er ook een aantal randactiviteiten gepland tijdens het Nationale Theaterweekend!