De Brief voor de Koning (8+)

Ga op avontuur met ridders en jonkvrouwen

za 26 januari 2019 19:00 Tamboerzaal kids

In het weekend van vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 kun je bij De Tamboer naar vier voorstellingen voor slechts € 10,- tijdens de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend! Voorgaande edities waren een groot succes en ook deze keer staan er weer mooie en leuke voorstellingen op het programma, waaronder de familievoorstelling De Brief voor de Koning op zaterdag 26 januari. Voor de voorstelling kun je, vanaf 17.00 uur, met het hele gezin aanschuiven voor een heerlijke Middeleeuwse Maaltijd (let op: hiervoor dien je tickets aan te schaffen). 

De Brief voor de Koning (8+)

Deze avontuurlijke voorstelling is geschikt voor de hele familie. Er komen ridders, jonkvrouwen, kluizenaars en kastelen voorbij.

Yoeri moet van z’n moeder naar de bibliotheek, maar hij heeft er helemaal geen zin in. Dan opent hij een boek, 'De brief voor de Koning' van Tonke Dragt. En plotseling springen uit de bladzijden ridders, kastelen, jonkvrouwen, gemene spionnen en raadselachtige kluizenaars. Zo beleeft Yoeri het verhaal van de jonge Tiuri die een nacht moet doorbrengen in een kerker, voordat hij tot ridder zal worden geslagen. Maar dan dient zich een vreemdeling aan met een geheimzinnige opdracht. Hij moet een brief brengen naar de Koning van Unauwen. Een brief waar de wereldvrede van afhangt. Wat doet hij? Kiest hij voor de riddertitel of voor het belang van de mensheid? En dat laatste is een avontuur niet zonder gevaar...

De musical De Brief voor de Koning is een ode aan één van de allerbeste kinderboeken aller tijden. Niet voor niets kreeg Tonke Dragt in 2004 de Griffel der Griffels voor het beste kinderboek van de (toen) afgelopen halve eeuw. Het is verfilmd, het is vertaald... En nu is er ook een spannende, avontuurlijke musical!

De Middeleeuwse Maaltijd

Schuif aan, aan één van de lange tafels en geniet van een Middeleeuwse Maaltijd samen met het hele gezin. Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom. Naast de maaltijd is er voor de kinderen gratis ranja, andere dranken zijn niet inbegrepen bij de prijs. Bestel via de bestelpagina de tickets en laat je zaterdag 26 januari meenemen in Middeleeuwse sferen met onder andere jonkvrouwen en ridders... Bekijk het menu hier.

Speeldata

za 26 januari 2019 19:00 Tamboerzaal kids


Wachtlijst De Brief voor de Koning (8+)

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00

Deel via