Leer van Fred Live met Fred van Leer - UITVERKOCHT

Doe kledinginspiratie op tijdens deze gezellige ladies night!

vr 25 januari 2019 20:15 Tamboerzaal show

In het weekend van vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 kun je bij De Tamboer naar vier voorstellingen voor slechts € 10,- tijdens de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend! Voorgaande edities waren een groot succes en ook deze keer staan er weer mooie en leuke voorstellingen op het programma, waaronder de voorstelling Leer van Fred Live met de bekende stylist Fred van Leer op vrijdagavond 25 januari. Rondom de voorstelling vindt er een gezellige Ladies Night plaats met beauty, fashion, food & more. Natuurlijk zijn mannen ook van harte welkom! 

Leer van Fred Live

Hij is op dit moment één van de bekendste stylisten van Nederland en kleedt verschillende BN'ers zoals Caroline Tensen en Kim-Lian van der Meij. Hij is te zien in verschillende televisie- en online programma's en met zijn grote hoeveelheid volgers is hij een mega succes op social media. Daarnaast heeft hij dit voorjaar ook nog eens zijn eigen boek uitgebracht met de titel Leer van Fred. Kortom, Fred van Leer is een bezige bij die vrouwen inspireert met zijn kijk op fashion. Zoals hij zelf zegt:

“Het feit dat je de jurk past, wil nog niet zeggen dat het je maat is.”

Hij helpt vrouwen graag met tips en tricks en vertelt hen wat de do's and dont's zijn op het gebied van kleding. Zo ook in zijn eigen theatervoorstelling: Leer van Fred Live! Een echte avond voor vrouwen (al zijn mannen ook van harte welkom). Waar Fred luistert en adviseert! Het wordt hilarisch en leerzaam tegelijkertijd. 

Speeldata

vr 25 januari 2019 20:15 Tamboerzaal show


Wachtlijst Leer van Fred Live met Fred van Leer - UITVERKOCHT

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00

Deel via