Tommie Christiaan

In Een Ander Licht

za 26 januari 2019 20:15 Passagezaal muziek

In het weekend van vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 januari 2019 kun je bij De Tamboer naar vier voorstellingen voor slechts € 10,- tijdens de vierde editie van het Nationaal Theaterweekend! Voorgaande edities waren een groot succes en ook deze keer staan er weer mooie en leuke voorstellingen op het programma, waaronder de voorstelling In Een Ander Licht van Tommie Christiaan op zaterdagavond 26 januari. Na afloop van de voorstelling vindt er een gezellige pubquiz plaats in de Foyer. Geef je op met vier vrienden en wie weet win je leuke prijzen. Een leuke avond uit gegarandeerd! Bestel hier gratis je tickets*.

Muziek Blind Date

Afgelopen jaar zong Tommie Christiaan meerdere malen de sterren van de hemel op tv. Zo was hij te zien in Beste Zangers (2017) en speelde hij Jezus in The Passion (2018). En nu staat hij (weer) in het theater. Een plek waar hij zich thuisvoelt en voor hem zeker niet onbekend is. Zo speelde hij onder andere Troy Bolton in High School Musical, Kenicki in Grease en Zorro in de musical Zorro. Hoewel het overgrote deel van zijn carrière dus in het theater afspeelde, is het wel voor het eerst dat hij met zijn eigen theatershow komt.

De plannen voor een eigen theatertour komen voort uit een keerpunt in Tommies carrière. Toen hij vorig jaar verscheen in het tv-programma Beste Zangers deed hij de monden van het publiek én zijn mede-kandidaten openvallen met fantastische vertolkingen van onder meer Caruso in vloeiend Italiaans, A Sama De in een Surinaams dialect en Barcelona: een weergaloos duet met Tania Kross, dat op nummer 1 belandde bij iTunes. De views op YouTube gingen door het dak. Tommie Christiaan, de zanger, had zichzelf op de kaart gezet.

Het wordt dus een show waarin zijn eigen muziek een hoofdrol speelt, maar ook bestaande nummers die veel voor hem hebben betekent. Voor Tommie is het een nieuwe, spannende tijd die hoort bij een nieuw hoofdstuk in zijn leven. Tommie Christiaan, in een ander licht!  

 

* Bezoekers van Tommie Christiaan kunnen zich gratis opgeven voor de pubquiz, na afloop van de voorstelling. Iedereen die niet naar de voorstelling gaat, maar wel deel wil nemen aan de gezellige pubquiz betaald per team (max. 5 personen) slechts € 5,-.

Speeldata

za 26 januari 2019 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Tommie Christiaan - In Een Ander Licht

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00

Deel via