De Tamboer

Wie vindt de Glazen Muiltjes van Assepoester?

20 september 2018

Zondag 7 oktober is de landelijke theaterpremière van het familiesprookje Assepoester (6+) in De Tamboer. Maar... Assepoester is onderweg al Glazen Muiltjes verloren! Zelfs meer dan eentje! Ze zijn terecht gekomen bij verschillende winkeliers en ondernemers in het centrum van Hoogeveen. Assepoester vraagt daarom de hulp van kinderen in Hoogeveen om alle schoentjes terug te vinden.

Wie vindt de Glazen Muiltjes en verzamelt alle stempels?

In het centrum van Hoogeveen kunnen kinderen op zoek in winkels, cafees, kappers en andere ondernemingen. Aan de Assepoester-poster op het raam is te herkennen welke ondernemers en winkeliers meedoen aan de actie. Zie je de poster hangen? Dan bestaat de kans dat het Glazen Muiltje binnen te vinden is! Voor ieder gevonden Muiltje krijg je een stempel. Bij elke deelnemende winkel kun je een stempelkaart ontvangen, waarop je alle 8 stempels kunt verzamelen. Heb jij je stempelkaart vol? Lever deze dan in bij Theater De Tamboer en maak kans op één van de prijzen!

VIP-kaarten winnen?!

Onder alle inzendingen worden 3x2 vrijkaarten verloot voor de première. Daarnaast is er nog een hoofdprijs: 4 VIP-kaarten voor de première. Je bent niet alleen bij de première aanwezig, maar krijgt ook een speciale ontvangst met iets lekkers!
De actie loopt tot woensdag 3 oktober. 

Mede mogelijk gemaakt door: