De Tamboer

Première Assepoester, De Sprookjessprokkelaar, De Kleine Zeemeermin en meer nieuwe voorstellingen!

10 april 2018

De eerste nieuwe kindervoorstellingen van het nieuwe theaterseizoen zijn bekend! Leg je feestlijke jurk of pak maar klaar, want De Tamboer haalt een landelijke theaterpremière naar Hoogeveen: Assepoester! Lees snel verder wat er nog meer op het programma van het Tamboer Kindertheater staat of bestel alvast kaarten. 

Assepoester - landelijke première! - 7 oktober

De Tamboer rolt de rode loper uit voor de landelijke première van Assepoester. Als de vader van Assepoester naar het buitenland vertrekt, blijft Assepoester achter met haar boosaardige stiefmoeder en stiefzus. Ze mag niet mee naar het feest in het paleis, maar gelukkig geeft een fee haar toch nog een kans om het bal te bezoeken. Bestel direct kaarten.

Over een kleine mol 2+ - 24 oktober

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is, als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Maar wie is de dader? Mol gaat op onderzoek uit. Meneer Monster tovert het bekende boek om tot een fysieke, bijna woordeloze, hilarische slapstickvoorstelling voor jonge theaterbezoekertjes. Info & kaarten.

Jeugdtheaterdag 4+ - 28 oktober

Het is inmiddels een traditie: aan het eind van oktober, Kindermaand is er een gezellige Jeugdtheaterdag in De Tamboer. Er is van alles te beleven, zien en doen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. En dat alles is ook nog eens gratis! Wat wil je nog meer? Reserveer vanaf 4 september.

De Sprookjessprokkelaar - 15 december

De 12-jarige Sterre woont met haar opa in het bos. Als haar enige boek is stukgelezen, gaat ze op zoek naar de verborgen sprookjesbibliotheek. Een spannende zoektocht naar verhalen in deze Efteling familiemusical voor (groot)ouders met hun (klein)kinderen! Bestel nu kaarten.

De kleine zeemeermin 4+ - 24 december

Duik in de betoverende onderwaterwereld van de Kleine Zeemeermin, die tijdens een heftige storm een knappe mensenprins redt van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd. Maar wat zijn tovenaars Titus en Fien van plan? Na afloop is er een Meet & Greet en kun je lekker dansen op het Onderwaterbal! Lees meer!

Schuld 12+ - 4 januari 

In deze spannende thrillermusical naar de bestseller van Mel Wallis de Vries, plegen drie jongeren kort na elkaar zelfmoord. Er lijkt geen overeenkomst tussen de drie te zijn. Maar dan ontvangt Tess een briefje met de boodschap: “Jij bent de volgende!” Ze doet een schokkende ontdekking, maar wie zal haar geloven? Bestel kaarten.

Masha en de Beer 2+ - 19 feb 

Masha en de Beer komen met een vrolijke familiemusical naar het theater. Met prachtig poppenspel, fleurige decors, vrolijke meezingliedjes en een hartverwarmend verhaal, gebaseerd op de populaire Russische animatieserie. Meer info & kaarten.

Dikkie Dik en ik 2+ - 31 maart

Hoe is het om Dikkie Dik te zijn? Dat ontdek je tijdens deze interactieve voorstelling! Je bekijkt alles vanuit kattenperspectief. Bijna alles is een slaapplek, in de gordijnen mag je rustig hangen. Ontdek de wereld van Dikkie Dik in deze humoristische voorstelling, met originele tekeningen van Jet Boeke. Reserveer nu.

Dirk Scheele 2+ - 20 april

Kinderpopster Dirk Scheele nodigt jou uit voor een heus, echt popconcert! Samen met zijn rock’n’roll band speelt hij zijn leukste en bekendste kinderliedjes. Dat wordt dansen tijdens de discomedley. Dirk heeft er nu al zin in, jij ook? Bestel snel kaarten.