Jeugdtheaterdag

Met de Rattenvanger van Hamelen

zo 28 oktober 2018 13:00 Hele gebouw kids

Het is inmiddels een traditie: aan het eind van oktober Kindermaand is er een gezellige Jeugdtheaterdag in De Tamboer. Er is van alles te beleven, zien en doen voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. En dat alles is ook nog eens gratis! Wat wil je nog meer?
Op het programma staan leuke workshops, doe-dingetjes en mooie voorstellingen. Het complete programma volgt in september, maar één ding kunnen we alvast verklappen: er zullen heel veel ratten door De Tamboer krioelen!

De Rattenvanger (6+)

Ida van Dril en Michiel Schreuders presenteren namelijk de prachtige, humoristische poppenvoorstelling De Rattenvanger (6+). Ga mee naar Hamelen, een stad vol ratten!
Luca woont aan de rand van Hamelen, waar hij van afgedankt afval de mooiste dingen maakt. Zo maakt hij een magische fluit. Als hij erop speelt, verzamelen alle ratten zich om naar hem te luisteren. De ijdele burgemeester Snijder belooft iedereen een schone stad, maar dan moeten de bewoners wel allemaal voor hem buigen en juichen. Dat doen alle mensen dus maar, want wie wil er nou geen schone stad? Hamelen is geweldig, zolang je maar niet klaagt. Op een avond wordt er aangeklopt bij Snijder. Als hij open doet, staart hij in de ogen van duizenden grote ratten…
Een spannend, magisch sprookje over moed, verleiding en anders durven zijn.

Reismuis (4+)

Ga mee op een avontuurlijke zoektocht met Muis Dingeman. Dingeman reist samen met zijn vrouw Souris en hun kinderen de hele wereld rond, in hun gezellige nestje achter het nummerbord van een toeristenbus. Het gezinnetje is enorm gelukkig. Maar dan mist Dingeman de boot in Dover en ziet hij zijn familie in de mist wegvaren. Wat nu? Dingeman krijgt hulp van papegaaiduiker Alky, van de Antilliaanse Jan-van-gent Wesley, van wel honderd Chinese visjes, van de Turkse ezel Gelan en nog vele andere, vaak onverstaanbare dieren. Een prachtig verhaal over vreemde talen, andere culturen en grappige gewoontes.

Het complete programma van de Jeugdtheaterdag komt 4 september online. Je kunt dan ook reserveren voor de voorstellingen en workshops.
Gratis entree t/m 12 jaar. 

Speeldata

zo 28 oktober 2018 13:00 Hele gebouw kids


Wachtlijst Jeugdtheaterdag 2018

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Deel via