De Kleine Zeemeermin 4+

De Musical

ma 24 december 2018 14:30 Tamboerzaal kids

Van Hoorne Entertainment presenteert alweer haar elfde sprookjesvoorstelling: De Kleine Zeemeermin! Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita speelt de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Ook het populaire tovenaarsduo Titus en Fien is van de partij! Vaar mee op de swingende muziekgolven van deze kleurrijke onderwaterwereld vol humor en hilarische scènes. Een gloednieuw, spetterend sprookje voor de hele familie.

 Heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Als er een heftige storm voorbij trekt, redt het zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn. Maar in haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plan. Zal de Kleine Zeemeermin haar prins ooit weer zien?

Kom verkleed!

We nodigen jou van harte uit om verkleed als jouw favoriete Sprookjesfiguur naar het theater te komen voor de Sprookjesverkleedwedstrijd. Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de show kun je natuurlijk met jouw helden op de foto tijdens de Meet & Greet. Wil je met je voetjes van de vloer? Kom dan lekker swingen bij het Onderwaterbal!

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Speeldata

ma 24 december 2018 14:30 Tamboerzaal kids


Wachtlijst De Kleine Zeemeermin

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 17.00
Kind € 16.00

Meer info

www.vanhoorne.com


Deel via