Assepoester 6+

Landelijke première!

zo 7 oktober 2018 14:00 Tamboerzaal kids

Landelijke première!

We rollen de rode loper uit, want De Tamboer haalt de landelijke première van het klassieke familiesprookje Assepoester naar Hoogeveen! Dat belooft een prachtige theatermiddag met deze vrolijke voorstelling voor jong en oud, met Kylian de Nooij, Sanne Franssen, Hans Langhout, Marieke Goemans, Annebeth Moolenburgh en Nino Ruiter. En een première vraagt natuurlijk om extra glitter & glamour, dus trek jij je mooie prinsessen(jurk) of stoere (prinsen)pak aan?

De vader van Assepoester vertrekt op een lange reis naar het buitenland, waardoor Assepoester achterblijft met haar stiefmoeder en stiefzus. De twee zijn niet bepaald aardig voor haar en laten haar allerlei smerige klusjes in huis doen. Als er een uitnodiging komt voor een feest in het paleis, mag de arme Assepoester niet mee. Dan verschijnt er een fee, die Assepoester toch de kans geeft om naar het bal te gaan. Maar de fee is wel wat onhandig. Maar natuurlijk loopt dit romantische sprookje voor Assepoester fantastisch af.
Langhout Theater vertelt het bekende sprookje op humoristische wijze met een leuke eigen twist, vrolijke liedjes en prachtige kostuums. Na afloop is er een Meet & Greet met de hele cast in de foyer. 

Kleurwedstrijd

Download hier een kleurplaat en lever 'm voor aanvang van de voorstelling bij één van de lakeien of aan de kassa in. Aan het eind van de voorstelling maakt de cast óp het toneel de mooiste kleurplaat bekend. Wie staat er dan in de spotlight?!

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Speeldata

zo 7 oktober 2018 14:00 Tamboerzaal kids


Wachtlijst Assepoester - Landelijke première

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 17.00
Kind € 17.00

Meer info

www.langhout-theater.nl


Deel via