Bestelinformatie

Aangepaste openingstijden

De kassa is open van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur en 1 uur voor aanvang van activiteiten. U kunt 24 uur per dag online kaarten reserveren via de website

Reserveren & betalingsmogelijkheden

Theaterkaarten en uw stoel bestellen kan online via deze website, telefonisch via 0528 280 180 en aan de kassa.

Online en telefonisch bestellen

Wanneer u via de theaterwebwinkel of telefonisch kaarten bestelt, betaalt u altijd € 1,25 servicekosten per kaart. Deze servicekosten zijn inbegrepen in de vermelde ticketprijs op de website. 
Kiest u ervoor om zelf uw e-tickets te printen, dan zijn er daarnaast geen extra kosten. Wij sturen u een link waarmee u uw e-tickets kunt downloaden. Kiest u ervoor om de kaarten af te halen aan de kassa, dan betaalt u daarvoor € 4,- per bestelling extra. Als u ervoor kiest om papieren kaarten naar uw huis te laten sturen óf per factuur te betalen, dan betaalt u daarvoor € 7,50 per bestelling extra. Vindt de voorstelling binnen vijf werkdagen plaats, dan sturen wij u de kaarten niet meer toe en kunt u deze afhalen aan de kassa.

Bij veel voorstellingen kiest u via de zaalplattegrond uw eigen stoel(en). Mocht er hierdoor een aansluitende zitplaats ongebruikt blijven, dan worden er automatisch andere stoelen voor u gekozen. 

Rolstoelplaatsen

Wilt u gebruik maken van onze rolstoelplaatsen in de Passagezaal of Tamboerzaal? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice op 0528 - 280 180. Wij zorgen dan dat de juiste plaats voor u gereserveerd wordt. 

Aan de kassa

Wanneer u kaarten koopt aan de kassa, betaalt u altijd € 1,25 servicekosten per kaart. U ontvangt een papieren kaart. Aan de kassa kunt u betalen met pin, contant, Nationale Theaterbon, Podium Cadeaukaart, papieren VVV bonnen of een tegoedbon.

Koop kaarten altijd bij het theater zelf (via de eigen website, aan de kassa of telefonisch). Er zijn enkele websites die kaarten aanbieden tegen hogere prijzen.

Nog geen 22? Voor € 10,- op stap
Op vertoon van je ID kun je naar bijna alle voorstellingen voor maar €10,-. Gewoon vanaf 1,5 uur voor aanvang langskomen en informeren of er nog plaats is. Een last-minute aanbieding dus. Heeft de artiest een lekkere volle bak en jij de mazzel van een goedkope show. Nice!

CJP-pas
Ben je in het bezit van een CJP-pas of Cultuurkaart? Dan krijg je in De Tamboer bijna altijd € 2,- korting op praktisch alle voorstellingen die duurder zijn dan € 15,-. Kindervoorstellingen en festivals zijn uitgezonderd.

Tegoedbonnen
De tegoedbon van De Tamboer is geldig tot een jaar na uitgifte.

Kortingsacties
Kortingen gelden nooit op reeds gekochte kaarten en in combinatie met andere kortingsacties.

Sirene Sale
Iedere eerste maandag van de maand* bieden wij een Sirene Sale-aanbieding aan: 24 uur lang 50% korting op een geselecteerde voorstelling. We maken de Sirene Sale dan om 12.00 uur bekend via onze website, nieuwsbrief en Facebook en Twitter-kanalen. Volg ons daarom om nooit een Sirene Sale mis te lopen! Ook voor de Sirene Sale geldt dat kortingen nooit op reeds gekochte kaarten gelden. *september t/m mei

Wachtlijst
Voorstelling uitverkocht? Meldt u zich dan aan op de wachtlijst. Zelfs bij populaire voorstellingen komt het voor dat kaarten op het laatste moment terugkomen. Of misschien wordt er op grond van een fikse wachtlijst wel een extra voorstelling bijgeboekt. U krijgt dan als eerste bericht en de gelegenheid om alsnog kaarten te reserveren. Informeer ook op de avond zelf, wie weet komen er nog een paar plaatsen vrij.

 

Bezoekersvoorwaarden

De bezoekersvoorwaarden kunt u hier vinden. 


Deel via