The Wieners - 	Play The Everly Brothers Part II - 2023 in De Tamboer
The Wieners - 	Play The Everly Brothers Part II - 2023 in De Tamboer
  • muziek

The Wieners - Biografie

Naam
The Wieners

The Wieners in De Tamboer 

Op 8 november 2019 was The Wieners play the Everly Bothers - Een eerbetoon! te zien in De Tamboer. Op 21 oktober 2023 volgde The Wieners Play The Everly Brothers - Part II.

The Wieners Play The Everly Brothers - Part II

Een ode aan de koningen van de samenzang. In 2019 kropen Rob Roemers en Jaap Wijn met veel succes in de huid van Don en Phil Everly. Tijd voor een vervolg! Geniet van hits als Wake Up Little Susie, Bye Bye Love en Till I Kissed You. Verwonder je over prachtige, vergeten pareltjes. En ontdek welke Everly-songs bekend werden via covers van andere artiesten. Telkens lijkt het alsof Don en Phil vlak voor je op het podium staan.

Tussen de liedjes door vertellen de muzikanten mooie anekdotes. Over het prille begin van de carrière van de Everly’s, waarbij de broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders. Over de internationale doorbraak in 1957. En over de glorieuze comeback in de eighties.

Biografie van The Wieners 

Deze rock'n'roll-band is goed voor ruim 120 shows per jaar. Muziek uit de fifties en vroege sixties, gebracht met veel plezier, vakmanschap en hoorbare liefde voor het origineel. The Wieners spelen de grote hits en minder bekende nummers van alle oude rock’n’roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers en veel meer. Swingend en authentiek!

Anderen bekeken ook

Michiel Borstlap - Biografie

De Dijk - Biografie

Her Majesty - Biografie

Legendary Albums Live - Biografie