Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

The Fortunate Sons

A Tribute to CCR

Naam: The Fortunate Sons
Leden: Ipo van Drooge, Toon Eppink, Marco Ooninck
Website: thefortunatesons.nl/sons.htm

The Fortunate Sons in De Tamboer

A tribute to C.C.R.

The Fortunate Sons vonden dat het repertoire van Creedance Clearwater Revival niet verloren mocht gaan van de bühne en daarom geven ze al jaren wervelende shows in binnen- en buitenland met hun Tribute to C.C.R. Op dinsdag 29 oktober 2019 stonden ze in De Tamboer!

Over The Fortunate Sons

Creedance Clearwater Revival heeft talloze onverwoestbare klassiekers op haar naam staan zoals Proud Mary, Who'll Stop The Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You. John Fogerty en zijn mannen wisten met hun pakkende nummers en herkenbare geluid veel successen te boeken in de jaren ’60 en ’70.

The Fortunate Sons vonden dan ook dat dit fantastische repertoire niet vergeten mocht worden, waardoor ze zich ontpopt hebben als vertolkers van hun helden van C.C.R. Met hun show Tribute to C.C.R. geven ze spetterende optredens in zowel binnenland (USA) als buitenland. Met deze show weten ze als geen ander het gevoel en de sfeer van de jaren ’60 en ’70 weer tot leven te wekken. Toon Eppink, de zanger en gitarist van The Fortunate Sons, komt met zijn energieke performance en bulderende stemgeluid dicht in de buurt van John Fogerty, frontman van C.C.R. Het geheel wordt tot een dampend feest door de swingende ritmesectie van Marco Oonincx en Ipo van Drooge op bas.

In 2009 verscheen de cd Live in Europe, waarmee The Fortunate Sons echt hun visitekaartje afgaven. Op het album komen bekende en minder bekende C.C.R. nummers voorbij in een stomende Fortunate Sons uitvoering.


Deel via