Mylene & Rosanne is een succesvolle tweeling, bekend van Youtube, Tiktok en meer.
  • jeugd

Mylène en Rosanne - Biografie

Naam
Mylène en Rosanne Waalewijn
Geboortedatum
12 februari 2000
Geboorteplaats
Amsterdam
Opleiding
Muziek Theater aan het Conservatorium – ArtEZ.

Mylène en Rosanne in De Tamboer

Op zaterdag 10 oktober 2020 stond de tweeling Mylène & Rosanne in De Tamboer met hun theatershow #twinty twinty.

#twinty twinty

De identieke tweeling Mylène en Rosanne dook de theaters in met een spetterende en vrolijke show vol dans, originele Tik Toks en hun eigen singles.

Biografie Mylène en Rosanne

De tweelingzusjes Mylène en Rosanne Waalewijn zijn geboren in Amsterdam op 12 februari 2000.  Het Nederlandse zangduo is opgegroeid in Badhoevedorp en beide zusjes hebben het vwo gevolgd en studeren nu Muziek Theater aan het Conservatorium – ArtEZ.

 Al op jonge leeftijd stonden de dames op de planken en inmiddels hebben ze al meer dan 12 jaar ervaring. In 2010 en 2011 deden ze mee aan Kinderen voor Kinderen en ze hebben onder andere in de musicals Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, Droomvlucht, Dik Trom, Shrek, Waanzinnig gedroomd, Hotel de Grote L gespeeld.

In 2013 deden Mylène & Rosanne mee aan het Junior Eurovisiesongfestival met hun nummer Double Me en ze wisten hiermee de nationale finale te winnen. De zusjes mochten op 30 november 2013 Nederland vertegenwoordigen in Kiev en behaalden de achtste plaats. Met hun liedje Double Me hebben ze ondertussen al meer dan 5 miljoen views op YouTube.

Na Double Me volgen hun hitsingles Me & My Selfie (meer dan 22 miljoen views op YouTube), MooiBoy, 1000 Mooie Wensen, Sister BFF, Summer Vibes, Music is Magic, Wanna Be You en The One.

Naast zingen houden de meisjes zich veel bezig met sociale media en hebben ze op Instagram, YouTube en TikTok ontzettend veel volgers! Daarnaast zijn zowel Mylène als Rosanne jurylid bij het programma All Together Now.

Anderen bekeken ook

LuckyTV - Biografie

RUMAG. - Biografie

Nienke Plas - Biografie