Miss Montreal
Miss Montreal - Fu-fu-fu-fuck it theatertour

Miss Montreal - Biografie

Naam
Miss Montreal
Leden
Sanne Hans, Kobus Groen, Michi Schwiemann, Thijs Rensink en Peter Hendriks
Awards
3FM Award beste zangeres (2014, 2016)

Theatertour Miss Montreal: Fu-Fu-Fu-F♥ck it

Sanne en haar band, oftewel Miss Montreal, komen met een nieuw tournee langs de theaters. Een show over alle ervaringen die Sanne de afgelopen twee jaar heeft opgedaan. Over vallen en opstaan, maar vooral over leren jezelf te blijven (en schijt te hebben) in een hectische wereld met veel onzekerheden. En Sanne zou Sanne niet zijn als ze zich hier niet met humor doorheen heeft geslagen. Openhartig vertelt Sanne over de mooie en minder leuke kanten van haar leven. Dat wordt dus een traantje wegpinken, maar natuurlijk wel met een lach naar huis.

Na een uitverkochte clubtour en veel festivalshows zoekt ze nu de intimiteit van het theater weer op voor haar vierde theatertournee. Op zaterdag 8 juni 2019 in De Tamboer, klik hier voor kaarten

Biografie van Miss Montreal 

Miss Montreal is een band die onder leiding staat van zangeres Sanne Hans. De andere bandleden zijn: Kobus Groen (basgitaar, achtergrondzang), Michi Schwiemann (gitaar), Thijs Rensink (drums) en Peter Hendriks (toetsen). De band werd opgericht in 2008 en hun eerste single Just A Flirt werd 3FM Megahit. In mei 2009 kwam hun debuutalbum uit. Miss Montreal ging als een razende speer! In 2010 overhandigde Giel Beelen het tweede album So...Anything Else? aan de band in de Melkweg, waar ze bijna alle nieuwe liedjes van het album presenteerden. Na de release volgde een uitgebreide clubtour door heel Nederland. In 2012 was Wish I could het meest gedraaide nummer op 3FM. Hiervoor ontving Miss Montreal de Schaal van Rigter. Het nummer Hoe van Miss Montreal en Nielson stond op nummer 5 in de Single top 100 en kreeg de Platina status. In 2012 volgde de eerste theatertournee, dat smaakte naar meer! 

Inmiddels is Miss Montreal niet meer weg te denken van de Nederlandse radio én tv. Sanne Hans nam drie seizoenen plaats in de rode stoel als coach van The Voice of Holland. Ook was ze jurylid in De Beste Singer-songwriter van Nederland. In 2014 en 2016 won ze een 3FM Award voor beste zangeres.