Miss Montreal
Miss Montreal - Fu-fu-fu-fuck it theatertour
  • muziek

Miss Montreal - Biografie

Naam
Miss Montreal
Leden
Sanne Hans, Kobus Groen, Michi Schwiemann, Thijs Rensink en Peter Hendriks
Awards
3FM Award beste zangeres (2014, 2016)
Website
missmontreal.nl

Miss Montreal in De Tamboer

Fu-Fu-Fu-F♥ck it

Miss Montreal stond in 2019 voor een uitverkochte Tamboerzaal met haar theatertour Fu-Fu-Fu-F♥ck it. Een show over alle ervaringen die Sanne in de twee jaar daarvoor had opgedaan.Over vallen en opstaan, maar vooral over leren jezelf te blijven (en schijt te hebben) in een hectische wereld met veel onzekerheden. En Sanne zou Sanne niet zijn als ze zich hier niet met humor doorheen heeft geslagen. Openhartig vertelde Sanne over de mooie en minder leuke kanten van haar leven. 

Een nieuwe theatershow

Sanne stond al eerder in De Tamboer en gaf in 2017 haar nieuwe theatershow! Ze liet het achterste van haar tong zien met persoonlijke verhalen en mooie liedjes.

Biografie van Miss Montreal 

Miss Montreal is een band die onder leiding staat van zangeres Sanne Hans. De andere bandleden zijn: Kobus Groen (basgitaar, achtergrondzang), Michi Schwiemann (gitaar), Thijs Rensink (drums) en Peter Hendriks (toetsen). De band werd opgericht in 2008 en hun eerste single Just A Flirt werd 3FM Megahit. In mei 2009 kwam hun debuutalbum uit. Miss Montreal ging als een razende speer! In 2010 overhandigde Giel Beelen het tweede album So...Anything Else? aan de band in de Melkweg, waar ze bijna alle nieuwe liedjes van het album presenteerden. Na de release volgde een uitgebreide clubtour door heel Nederland. In 2012 was Wish I could het meest gedraaide nummer op 3FM. Hiervoor ontving Miss Montreal de Schaal van Rigter. Het nummer Hoe van Miss Montreal en Nielson stond op nummer 5 in de Single top 100 en kreeg de Platina status. In 2012 volgde de eerste theatertournee, dat smaakte naar meer! 

Inmiddels is Miss Montreal niet meer weg te denken van de Nederlandse radio én tv. Sanne Hans nam drie seizoenen plaats in de rode stoel als coach van The Voice of Holland. Ook was ze jurylid in De Beste Singer-songwriter van Nederland. In 2014 en 2016 won ze een 3FM Award voor beste zangeres.

Anderen bekeken ook

Jeroen van der Boom keert terug in de theaters met een speciale one-man show vol bijzondere en persoonlijke verhalen en alle grote hits uit zijn omvangrijke carrière.

Jeroen van der Boom

Vreemde Kostgangers - George Kooymans, Boudewijn de Groot en Hennie Vrienten

Vreemde Kostgangers

Herman van Veen wordt 75 jaar en viert dat in het theater. Net zo oud als de langste gewapende vrede in onze lage landen ooit. Los van wat krakende onderdelen beschouwt hij deze tijd als de beste van zijn leven. Proost!

Herman van Veen

De Dijk stond met hun Theaterconcert in De Tamboer

De Dijk