In 2019 presenteerde Max van den Burg zijn show Paasbest. Hij voerde het publiek genadeloos langs de rafelranden van onze perfect gestylde wereld.
In 2019 presenteerde Max van den Burg zijn show Paasbest. Hij voerde het publiek genadeloos langs de rafelranden van onze perfect gestylde wereld.
In 2019 presenteerde Max van den Burg zijn show Paasbest. Hij voerde het publiek genadeloos langs de rafelranden van onze perfect gestylde wereld.
  • cabaret

Max van den Burg

Naam
Max Leonardus Johannes van den Burg
Geboortedatum
1 januari 1971
Geboorteplaats
Eindhoven
Opleiding
Toneelacademie Maastricht
Awards
Publieksprijs Cameretten, Publieksprijs Camuz, Rembrandt Award

Max van den Burg in De Tamboer

Max van den Burg was de afgelopen jaren twee keer te zien in De Tamboer!

Op een bedje van rucola

In 2016 stond van den Burg voor het eerst bij ons op de planken! Max fileerde de hoofd- en bijgerechten van 2016, waarin alles mooier werd opgediend dan het in werkelijkheid is. Wanneer ben je echt gelukkig?

Paasbest

In 2019 presenteerde Max van den Burg zijn show Paasbest. Hij voerde het publiek genadeloos langs de rafelranden van onze perfect gestylde wereld. Een heerlijke dynamische, muzikale show barstensvol rake types, mooie liedjes en hilarische en ontroerende verhalen. Max keek samen met jou in de spiegel: “you like what you see?”

Biografie van Max van den Burg

Maxim Leonardus Johannes (Max) van den Burg is geboren in Eindhoven op 1 januari 1971. Hij studeerde HEAO communicatie en werd later toegelaten aan de Toneelacademie Maastricht. Van den Burg studeerde in 2001 af als docent/regisseur drama.

Sinds zijn afstuderen is Max actief als acteur in diverse film-, televisie- en theaterproducties. In 2002 voegde hij zich bij toneelgroep Els Inc. waarmee hij onder andere Caravaggio, Morgen gaat het beter en Paradijs Sub Aarde speelde. Daarnaast was hij met Orkest Max Tak te zien in de muziektheatervoorstelling Reis naar de Steppe.

Sinds 2007 staat hij op de planken als cabaretier. In 2008 won Max van den Burg de Publieksprijs op het Cameretten Festival en in 2010 startte de tour van zijn debuutvoorstelling Kladderadatsch!. Daarnaast speelde Max onder andere in de film New Kids Nitro en was hij onderdeel van Rambam.

Anderen bekeken ook

Na twintig jaar samen op het podium denken Veldhuis & Kemper dat ze alles tegen elkaar kunnen zeggen. Maar is dat wel zo? Het leidt tot confronterend grappige situaties, met ontroering als onverwachte bonus.

Veldhuis & Kemper

Ronald Snijders met Welke Show?

Ronald Snijders

Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon met hun eerste programma. Een show vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen.

Jeroens Clan

Waar leer je het meeste van: dat alles van een leien dakje gaat of wanneer het mis gaat? Lebbis zet in op de ervaring. Hij praat erover met scherpzinnige ideeën, sterke analyses en inspirerende levenslessen. En met grappen!

Lebbis