Scenefoto van de populaire Masha en de Beer, bekend van televisie.
  • kids

Masha en de Beer - Biografie

Naam
Masha en de Beer

Masha en de Beer in De Tamboer

Het vrolijke meisje Masha kwam samen met haar beste vriend Beer naar De Tamboer. Op dinsdag 19 februari 2019 beleefden ze, samen met hun andere bekende vriendjes, een doldwaas avontuur. In deze vrolijke voorstelling had Beer eindelijk zijn rust gevonden, maar kon zijn ondeugende buurmeisje Masha geen seconde stilzitten. 

Een hartverwarmend verhaal en een onvergetelijke theaterervaring voor de hele familie. Een voorstelling vol prachtig poppenspel, fleurige decors en vrolijke meezingliedjes. Het was een beregezellige middag!

Biografie van Masha en de Beer 

Masha is een vrolijke, klein meisje en met haar beste vriend de grote, bruine beer beleeft ze allerlei avonturen. Na hun populaire animatieserie op Netflix en NPO3 en een bioscoopfilm, kwamen ze naar het theater met een eigen familiemusical. 

Anderen bekeken ook

Titus en Fien toveren Prins Dinand tijdens zijn zoektocht naar een koningin om tot een lelijk beest. Tijdens één van haar avonturen komt de mooie en slimme Belle hem tegen. Zal de prins zijn ware liefde vinden in deze magische familiemusical?

Van Hoorne Sprookjesmusical - Geschiedenis

Apennoten speelde in 2019 de muzikale voorstelling Zoveel Kleuren

Apennoten - Biografie

in 2019 speelde Langhout Theaterproducties de landelijke première van Roodkapje in De Tamboer

Langhout Theaterproducties - Biografie

Poppentheater Koekla speelt De Kikkerprinses

Poppentheater Koekla - Biografie