Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Martijn Koning

Naam: Martijn Koning
Geboortedatum: 9 december 1978
Geboorteplaats: Zwolle
Awards: Persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival
Genre: cabaret
Website: comedytrain.nl/comedian/martijn-koning

Koning te rijk in De Tamboer

Zaterdag 28 april 2018 staat Martijn in De Tamboer met zijn voorstelling Koning te rijk. Een microfoon, een kruk en wat glazen water. Meer heeft Martijn Koning niet nodig om anderhalf uur los te gaan in stand-up comedystijl. Ook in deze nieuwe voorstelling doet hij het op zijn eigen manier en combineert hij rake oneliners met een buitengewoon fantasierijke kijk op de werkelijkheid. Hij manoeuvreert razendsnel door die wereld in zijn hoofd die afwisselend pijnlijk, herkenbaar en totaal absurd is, maar altijd onweerstaanbaar geestig. Een rode draad? Daar doet hij weinig mee. “Ik doe sowieso iedere avond iets anders. Als ik elke avond hetzelfde doe word ik gek”. Hilarisch, absurd en altijd bovenop de actualiteit!

Biografie

Martijn Koning is een Nederlandse stand-upcomedian, cabaretier, columnist en tekstschrijver. Hij begon met stand-upcomedy bij het Comedy Cafe in 2004. In 2005 won hij de persoonlijkheidsprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Sinds 2006 speelt hij wekelijks in Toomler voor de Comedytrain. Ook is hij sinds 2009 wekelijks op de radio te horen met zijn column voor het radioprogramma Spijkers met koppen.

In januari 2011 kreeg hij zijn eigen televisieshow Eindemaands op Humor TV. Ook was hij op televisie te zien als teamleider in de BNN-popquiz Doe maar normaal. Ook schrijft hij teksten voor het televisieprogramma Dit was het nieuws.

Beeld: Tijmen Illus

 

 

Gerelateerde artiesten


Deel via