Samen met haar band brengt Lisa Lois een bijzondere ode aan de Britse zangeres Adele. Ze duikt in de mooie verhalen en anekdotes van Adele's carrière en persoonlijke leven. Daarnaast geeft ook een kijkje in haar eigen leven. Een voorstelling met een flinke dosis humor én een prachtige muzikale omlijsting.
  • muziek

Lisa Lois - Biografie

Naam
Lisa van Hordijk
Geboortedatum
22 juni 1987
Geboorteplaats
Wageningen
Awards
Winnares X Factor 2009
Website
lisalois.com

Lisa Lois in De Tamboer

Lisa Lois stond op vrijdag 6 maart 2020 in De Tamboer met Lisa Lois Sings Adele!

Lisa Lois Sings Adele

Samen met haar band bracht Lisa Lois een bijzondere ode aan de Britse zangeres Adele. Ze dook in de mooie verhalen en anekdotes van Adele's carrière en persoonlijke leven. Daarnaast gaf Lisa ook een kijkje in haar eigen leven. Een voorstelling met een flinke dosis humor én een prachtige muzikale omlijsting.

Biografie van Lisa Lois

Lisa Lois is de artiestennaam van Lisa Hordijk. Ze werd geboren in Wageningen en is vooral bekend geworden door haar deelname aan het televisieprogramma X Factor in 2009. Deze talentenjacht won ze, waardoor ze een platencontract ontving en haar eerste single uitbracht. Dit was een cover van het nummer Hallelujah van Leonard Cohen. Verder scoorde ze grote hits met Feels Like Home, Silhouette en Promises Promises. Ook bracht ze samen met Ed Struijlaart de catchy single Made of Stars uit. In 2018 zong Lois het nummer Goede tijden, slechte tijden, wat als titelsong werd gebruikt voor de gelijknamige RTL4-soap Goede tijden, slechte tijden. Haar variant is sinds de zomer van 2018 elke werkdag te horen. 

Voor haar deelname aan X Factor zong ze vier jaar lang in de band genaamd Left Lane Lisa, waarmee ze optrad door het hele land. Daarnaast was ze zangeres van een allround coverband waarmee ze onder andere optredens had in het Tilburgse poppodium 013 en in het Utrechtse Tivoli.

Anderen bekeken ook

Jim van der Zee - Biografie

De Dijk - Biografie

Frontm3n - Biografie

Ricky Koole - Biografie