Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Jeans

Naam: The Magic of Jeans
Leden: Jonge talenten
Website: themagicofjeans.nl

The Magic of Jeans in De Tamboer

The Magic of Jeans was vrijdag 3 januari 2020 opnieuw te zien inn De Tamboer met hun nieuwe show: Heartbeat! Rustig stilzitten was er niet bij, want de spetterende liveband en gloednieuwe cast verzorgden een heerlijk muzikaal avontuur. 

Biografie Jeans

Jeans is al jarenlang de springplank voor nieuw zang- en danstalent in Nederland. Huidige acteurs en zangers als Tony Neef, Remko Harms, Roy van den Akker, Sophia Wezer, Roberto de Groot, Laura Vlasblom, Brigitte Nijman, Ellen Evers, John Vooijs en Pearl Jozefzoon bereikten allemaal de top na het doorlopen van de Jeans-school. Met ieder jaar een heerlijke show vol muziek, dans en performance krijgen de nieuwe talenten van vandaag een duwtje in de rug en een kans om te schitteren voor een volle zaal.

Waar Jeans in 2015 haar 25-jarig jubileum vierde, slaat Jeans vanaf 2017 een nieuwe weg in onder de naam The Magic of Jeans. Een verrassende show, anders dan normaal, maar natuurlijk wel weer met bekende popliedjes, mooie duetten en lekkere swingmuziek. Nieuw is de grote diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decennia die voorbij komen, aangevuld met strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums. The Magic Of Jeans blijft altijd weer een heerlijke show voor jong en oud!

Voel het ritme van deze singing & dancing extravaganza. Feel the rhythm of your heart. Feel the Heartbeat of The Magic of Jeans!

Foto: Vanessa Wessels


Deel via