Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Jeans

Naam: Jeans
Leden: Jonge talenten
Genre: show
Website: themagicofjeans.nl

A Brand New Day in De Tamboer

Op 5 januari was een vernieuwde show van Jeans te zien in De Tamboer met de toepasselijke naam A Brand New Day. Zoals altijd was het weer een wervelende show. Voor de laatste show Magic ontving Jeans ook al lovende recensies. En die ingeslagen weg zette The Magic of Jeans voort met een opnieuw een spetterende, swingende avond vol toptalenten. Een grote diversiteit aan muziekstijlen en hits uit verschillende decennia kwamen voorbij, aangevuld met strakke, moderne dans en vele kleurrijke kostuums. Een heerlijke show voor jong en oud!

Springplank jong talent

Jeans is al jarenlang de springplank voor nieuw zang- en danstalent in Nederland. Huidige acteurs en zangers als Tony Neef, Remko Harms, Roy van den Akker, Sophia Wezer, Roberto de Groot, Laura Vlasblom, Brigitte Nijman, Ellen Evers, John Vooijs en Pearl Jozefzoon bereikten allemaal de top na het doorlopen van de Jeans-school.

Met ieder jaar een heerlijke show vol muziek, dans en performance krijgen de nieuwe talenten van vandaag een duwtje in de rug en een kans om te schitteren voor een volle zaal.

Waar Jeans vorig jaar nog haar 25-jarig jubileum vierde, wordt er in 2016 weer een gloednieuwe show gepresenteerd. Een verrassende show, anders dan normaal, maar natuurlijk wel weer met bekende popliedjes, mooie duetten en lekkere swingmuziek.

Foto: Roy Beusker & Margot de Heide

Gerelateerde artiesten


Deel via