Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

3JS

Naam: 3JS
Leden: Jan Dulles, Jaap Kwakman, Jan de Witte
Plaats: Volendam
Website: 3js.nl

3JS In De Tamboer: Heroes of Music

Heroes of Music is een Facebook en Spotify-platform over muzikale iconen die ons tot op de dag van vandaag inspireren. Helden als Elvis, The Beatles, Bob Marley en David Bowie, die vernieuwing brachten in de muziekwereld. Maar ook bands als U2, The Eagles, Pink Floyd, Led Zeppelin en Coldplay die decennia lang de hitlijsten aanvoerden.

De drie muzikale virtuozen van de 3JS brengen op zaterdag 1 juni 2019 in De Tamboer een eerbetoon aan hun grote helden. Samen met hun fantastische band spelen ze legendarische nummers, vertellen ze verhalen en vertonen ze beeldmateriaal over de tijd waarin deze muziekiconen geschiedenis schreven. En als er één band in Nederland is die dit muzikaal allemaal in huis heeft, zijn het de 3JS wel! Bestel hier je kaarten.

Biografie van de 3JS

De 3JS is een Nederpop-trio uit Volendam met een folk-pop sound dat in 2017 hun 10-jarig jubileum viert. In 2007 begonnen ze met Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte. In 2012 moest gitarist Jaap de Witte de band verlaten vanwege een spieraandoening in zijn hand. Zijn zoon Jan de Witte nam zijn plaats in. Jaap bleef wel betrokken bij de 3JS, hij schrijft mee aan de nummers en helpt bij het opnemen ervan. Samen met onder meer Jan Smit en Nick & Simon zijn ze zinds 2012 te zien in het televisieprogramma De Zomer Voorbij. Inmiddels hebben ze negen studioalbums uitgebracht waarvan vier de gouden status behaalden.
In 2008 maakten ze hun eerste theatershow, waarin ze meer uitleg konden geven over hun nummers en de betekenis van de mooie Nederlandstalige teksten. Sindsdien maken ze elk jaar een theatershow. In 2016 kropen de 3JS tijdens Vrienden van Amstel Live in de huid van de band U2. Dit werd zo enthousiast ontvangen door het publiek dat ze vervolgens besloten een theatershow te maken rond het bekende U2-album The Joshua Tree. De tour is met veertig uitverkochte shows een groot succes. 

Jubileumvoorstelling 

De 3JS stonden op 24 maart 2018 in De Tamboer met hun jubileumvoorstelling. Jan Dulles, Jaap Kwakmam en Jan de Witte zetten in 2008 hun eerste voorzichtige stappen op de theaterpodia. Hun songs hadden een folk-sound met akoestische gitaren, viool en accordeon en hun teksten verdienden een luisterend oor. Tien jaar later hebben de mannen 9 albums en 10 theatertournees op hun naam staan. Avond na avond staan ze weer voor volle zalen. Tijd voor een jubileumshow, waarin de 3JS muzikaal en verbaal terugkijken op alle shows… en het gaat verder!

Foto: Hans-Peter van Velthoven

Gerelateerde artiesten


Deel via