De Salon kan gemakkelijk in een coronaproof opstelling worden ingericht.
Coronaproof opstelling in de Notenkraker van De Tamboer.

Vergaderen in De Tamboer

Vergaderruimte in Hoogeveen

De Tamboer beschikt met de Salon, Loge en Notenkrakers over de perfecte ruimtes voor vergaderen in Hoogeveen. In de ruimtes zijn alle denkbare technische faciliteiten aanwezig. Er kunnen diverse opstellingen worden klaargezet, afhankelijk van de groepsgrootte. 

Vergaderen in Hoogeveen

Onze zalen en ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en berekend op zowel kleine als grote gezelschappen. Is fysiek samenkomen niet mogelijk? Dan bieden wij een oplossing met livestreaming.

Uniek: vergaderen op het toneel

We bieden de unieke mogelijkheid om te vergaderen op het toneel van de Tamboerzaal en Passagezaal. Allemaal op een veilige, verantwoorde manier en op anderhalve meter afstand natuurlijk. Ideaal voor grote groepen dus, waarvoor andere vergaderlocaties met de huidig geldende coronamaatregelen te klein zijn.

Modern vergaderen 

Onze zalen beschikken over alle denkbare technische faciliteiten voor modern vergaderen. We beschikken over twee smartboards, voorzien van touchscreen. Hiermee kan draadloos worden gepresenteerd en kunnen ook direct notities worden gemaakt en opgeslagen. Daarnaast kan er online worden vergaderd via streaming. Dankzij de ingebouwde camera zijn videocalls geen enkel probleem. 

Catering

Ons gastvrije team staat klaar om aan alle wensen te voldoen. Van ontvangst met koffie, thee en iets lekkers tot gezonde lunch, alles is mogelijk. We houden graag rekening met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Bereikbaarheid

De Tamboer bevindt zich op een centrale locatie in Noord-Nederland en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Direct achter De Tamboer bevindt zich een ruim parkeerterrein. Het Centraal Station van Hoogeveen bevindt zich op tien minuten loopafstand van De Tamboer.

Waarom vergaderen in De Tamboer?

  • Vergaderen mogelijk voor grote en kleine groepen
  • Centrale locatie in Noord-Nederland
  • Goede bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer
  • Ruime parkeergelegenheid direct achter De Tamboer
  • Multifunctionele grote en kleine ruimtes
  • Alle denkbare technische faciliteiten
  • Professionele horecamogelijkheden

Vergaderruimte huren?

Neem contact op via 0528 – 280 110 of vul hieronder een aanvraag voor een vergaderlocatie in.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /