De lounge-opstelling van de Tamboerzaal in coronatijd.
Tamboerlounge - detail - Kim Stellingwerf
De Tamboer-lounge opstelling in de Tamboerzaal
De première van Roodkapje de Musical in een uitverkochte Tamboerzaal
De orkestbak van de Tamboerzaal is uitermate geschikt bij grote orkesten en gezelschappen
Bij festivals creëren we in de Tamboerzaal een grote vlakke vloer met ruimte voor zo'n 1000 staanplaatsen en daarnaast de reguliere zitplaatsen.

Tamboerzaal

Maak uw bijeenkomst bijzonder in onze Tamboerzaal

De prachtige Tamboerzaal met karakteristieke theateruitstraling, nieuwe rode pluchen stoelen en volledig technische uitrusting vormt de perfecte basis voor een congres, symposium, (product)presentatie, personeelsuitje, dansfeest, gala of beurs. De zaal wordt regelmatig verhuurd voor voorstellingen, uitvoeringen of andere evenementen. De mogelijkheden in deze zaal zijn eindeloos.

Wist je dat we bijvoorbeeld een grote vloer over de stoelen in de zaal kunnen leggen, waardoor er een gigantische dansvloer voor wel 1000 bezoekers ontstaat? Of dat je letterlijk on stage kunt dineren? Onze technici staan klaar om er een audiovisueel spektakel van te maken.

Coronaproof: welkom in de Tamboer-lounge!

De Tamboerzaal is in de zomer van 2020 omgetoverd tot een sfeervolle lounge, met gezellige fauteuils, zitjes en tafeltjes. Met deze nieuwe coronaproof opstelling wordt de anderhalve meter afstand tussen bezoekers gegarandeerd en is een veilig bezoek dus mogelijk. Alle plaatsen bevinden zich op de vloer in de grote zaal en bieden allemaal goed zicht op het podium. 

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. 

Waarom de Tamboerzaal?

  • 750 zitplaatsen
  • Mogelijkheid tot grote vlakke vloerzaal, waardoor de capaciteit naar 400 zitplaatsen en 1.600 staanplaatsen gaat*
  • Zeer uitgebreide technische en audiovisuele mogelijkheden
  • Elektrische trekkenwand
  • Orkestbak
  • Inclusief technische assistentie

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /