Vergaderen in De Tamboer

Coronaproof vergaderlocatie

Vergaderruimte in Hoogeveen

De Tamboer beschikt met de Salon, Loge en Notenkrakers over de perfecte ruimtes om te vergaderen in Hoogeveen. In de ruimtes zijn alle denkbare technische faciliteiten aanwezig. Er kunnen diverse opstellingen worden klaargezet, afhankelijk van de groepsgrootte. Tijdens de coronacrisis bieden wij zelfs de mogelijkheid om coronaproof te vergaderen op anderhalve meter afstand voor grote groepen. 

Coronaproof vergaderen

Vanaf 1 juli mogen wij weer onbeperkt bezoekers in ons gebouw verwelkomen. We bieden coronaproof vergaderlocaties. In onze zalen is het mogelijk om te vergaderen op anderhalve meter afstand, daarmee garanderen wij een veilige, verantwoorde vergaderlocatie tijdens de coronacrisis. Onze zalen en ruimtes zijn multifunctioneel inzetbaar en berekend op zowel kleine als grote gezelschappen. In De Tamboer kan dus weer gewoon ‘live’ vergaderd worden, wel zo fijn!

Uniek: vergaderen op het toneel

We bieden de unieke mogelijkheid om te vergaderen op het toneel van de Tamboerzaal en Passagezaal. Allemaal op een veilige, verantwoorde manier en op anderhalve meter afstand natuurlijk. Ideaal voor grote groepen dus, waarvoor andere vergaderlocaties met de huidig geldende coronamaatregelen te klein zijn.

Modern vergaderen

Onze zalen beschikken over alle denkbare technische faciliteiten voor modern vergaderen. We beschikken over twee smartboards, voorzien van touchscreen. Hiermee kan draadloos worden gepresenteerd en kunnen ook direct notities worden gemaakt en opgeslagen. Daarnaast kan er online worden vergaderd via streaming. Dankzij de ingebouwde camera zijn videocalls geen enkel probleem. 

Catering

Ons gastvrije team staat klaar om aan alle wensen te voldoen. Van ontvangst met koffie, thee en iets lekkers tot gezonde lunch, alles is mogelijk. We houden graag rekening met allergieën, vegetariërs en veganisten.

Bereikbaarheid

De Tamboer bevindt zich op een centrale locatie in Noord-Nederland en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Direct achter De Tamboer bevindt zich een ruim parkeerterrein. Het Centraal Station bevindt zich op tien minuten loopafstand van De Tamboer.

Waarom vergaderen in De Tamboer?

  • Centrale locatie in Noord-Nederland
  • Goede bereikbaarheid met eigen en openbaar vervoer
  • Ruime parkeergelegenheid direct achter De Tamboer
  • Multifunctionele grote en kleine ruimtes
  • Alle denkbare technische faciliteiten
  • Een enthousiast en gastvrij team
  • Professionele horecamogelijkheden
  • Een bijeenkomst op maat, helemaal naar uw wensen

Vergaderruimte huren?

Neem contact op via 0528 – 280 110 of vul hieronder uw aanvraag voor een vergaderlocatie in.

Contact

Vul hier je naam in.
Vul hier een geldig e-mailadres in.
Vul hier je telefoonnummer in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul hier een omschrijving van je evenement/activiteit in.
Vul hier de datum/periode in.
Vul hier het aantal personen in.
Vul hier je zaalvoorkeur in.
Vul hier je eventueel opmerkingen in.

Deel via