De Tamboer

Theaterprogramma november bekend

5 september 2020

Vandaag openen we het culturele seizoen officieel met U!TdagenD Hoogeveen. Hét perfecte moment voor een nieuwe reeks voorstellingen. Daarom kondigen we vandaag het theaterprogramma van november aan. De kaartverkoop start nú! 

1 nov: Wim Daniëls - Koken met taal

Taalexpert en graag geziene talkshow-gast Wim Daniëls laat zien wat voor lekkers er allemaal kan worden gemaakt met taal! Want letters, woorden, zinnen en leestekens zijn eigenlijk als de ingrediënten voor het bereiden een maaltijd. Taalkok Wim schotelt de allerlekkerste taalgerechten voor. Gelukkig ligt zijn programma nooit zwaar op de maag. Bestel hier kaarten.

4 + 5 nov: Ancora - Wind in de zeilen

Het gaat goed met Ancora, dat laten ze in Hoogeveen zien. De ingrediënten voor hun liedjes: shantymuziek, Irish folk en pop, waarbij een prominente rol is weggelegd voor de vocalen van het trio. Kenmerkend is de robuuste sound en het aanstekelijke sfeertje. Bestel hier kaarten.

7 nov: Stefano Keizers - Sorry, Baby

Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen. Bestel hier kaarten.

8 nov: Wibi Soerjadi - At the movies

In dit nieuwe concert speelt Wibi uitsluitend muziek uit films. Hij maakte speciale bewerkingen van de muziek uit films als Star Wars, She, The Dark Knight, Once Upon A Time In The West, James Bond, Back To The Future, Schindler’s List en nog veel meer. Op bewonderenswaardige wijze doet Wibi bijzondere concerten en complete orkesten weerklinken uit slechts één vleugel. Bestel hier kaarten.

11 nov: Guido Weijers (UITVERKOCHT!)

De Oudejaarsconference 2020 van Guido Wijers werd voor de zomer al bekend gemaakt en is inmiddels uitverkocht. 

12 nov: Jeroen van der Boom - Live

Jeroens enorme veelzijdigheid als artiest komt past echt goed tot zijn recht in de intimiteit van het theater. Daarom keert hij dit najaar terug in de theaters met een speciale one-man show. Het belooft een bijzondere en persoonlijke voorstelling waarbij Jeroen je meeneemt langs de vele momenten en hits uit zijn inmiddels omvangrijke carrière. Bestel hier kaarten.

13 nov: Dolf Jansen - Oudejaars 2020

Het jaar begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus, maar ook het verdwijnen van het dagelijkse “aan tafel!!” van DWDD. Hoe maak je daar in naam van een God naar keuze nog een fijne, vrolijke voorstelling van? Dat is een retorische vraag voor Dolf. Al was het maar omdat hij zich dit jaar voor maar liefst de 31e keer aan de Oudejaars waagt. Ja, de eenendertigste keer, uitroepteken. Bestel hier kaarten.

14 nov: The Dashboard Danglers - Take Me Home

Na veertien jaar volle zalen met de Dutch Eagles vond Jaco van der Steen het tijd voor iets nieuws. The Dashboard Danglers werd geboren uit liefde voor het betere countrylied met meerstemmige vocalen. In Take Me Home vertolken deze topmuzikanten met hun prachtige stemmen bekende hits van Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt. Bestel hier kaarten.

20 nov: Iris Hond - Home

Iris vertelt in unieke muzikale brieven verhalen over mensen met een uitzonderlijke thuissituatie. Omdat ze geen huis hebben, zich een vreemde voelen in de samenleving of door ziekte niet thuis kunnen wonen. Iris laat zien dat ze een pianiste én componiste van wereldniveau is, een wereld waarin muziek verbindt. Bestel hier kaarten.

21 nov: Diederik Jekel - Orde in de chaos

Diederik presenteert het eerste therapeutische theatercollege. Je komt gegarandeerd het theater uit met meer rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Er is dans, er is confetti, er zijn kattenfilmpjes en er is het begin van de oerknal. We kijken op dit moment allemaal naar de wetenschap om ons te redden van de huidige crisis, maar wat kan wetenschap eigenlijk en wat kan het niet? Bestel hier kaarten.