Ancora

Wind in de zeilen

wo 4 november 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

wo 4 november 2020 21:30 Tamboerzaal muziek

do 5 november 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

do 5 november 2020 21:30 Tamboerzaal muziek

Verplaatsing

De voorsteling van Ancora gaat door! Vanwege de coronamaatregelen treden de mannen niet één keer, maar vier keer op. Zo kunnen we garanderen dat iedereen voldoende afstand van elkaar kan houden in onze nieuwe lounge-opstelling in de Tamboerzaal. 

 

Wind in de zeilen

Het is een toepasselijke titel, want het gaat goed met Ancora! De groep, bestaande uit Patrick van Bree, Patrick Jongschaap en Harm Wolters, heeft goud behaald met hun eerste twee albums, is een graag geziene gast op talloze festivals, doet inmiddels veel eigen optredens en organiseert met regelmaat speciale muzikale bootreizen, die steevast uitverkocht zijn. Maar de groep zal met deze titel ook beseffen het geluk aan hun zijde hebben, omdat ze ondanks een turbulent 2018 er weer vol goede moed en optimisme tegenaan kunnen. Tegelijkertijd zijn het drie mannen, die plezier hebben in hun vak en er mede daardoor in slagen hun publiek optimaal te vermaken!

De ingrediënten voor hun liedjes:  Shantymuziek, Irish folk en pop, waarbij een prominente rol is weggelegd voor de vocalen van het trio. Op papier doet dat gegeven aanvankelijk de nodige wenkbrauwen fronsen. Het vooroordeel dat er sprake is van stoffigheid en een stijf ogend, strak in het gelid staand mannenkoor in zeemanskledij, is daar debet aan. Wellicht begrijpelijk, maar al snel wordt duidelijk hoe opvallend modern Ancora klinkt. Kenmerkend is de robuuste sound en het aanstekelijke sfeertje. Hierdoor oogst de groep uiteindelijk toch vooral veel bewondering!


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

wo 4 november 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

wo 4 november 2020 21:30 Tamboerzaal muziek

do 5 november 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

do 5 november 2020 21:30 Tamboerzaal muziek


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 27,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 27,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 27,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 27,50

Meer info

ancora.nu


Deel via