Jeroen van der Boom

The Pianoman

do 12 november 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

do 12 november 2020 21:30 Tamboerzaal muziek

Fotograaf: Roy Beusker

Met het presenteren van diverse succesvolle Tv-shows, elk jaar bomvolle optredens in de ArenA met de Toppers en geregeld nieuwe muziek in de hitlijsten is Jeroen een drukbezet man. Inmiddels is hij een van de grootste artiesten die Nederland rijk is, maar zijn enorme veelzijdigheid als artiest komt past echt goed tot zijn recht in de intimiteit van het theater. Daarom keert hij dit najaar terug in de theaters met de speciale one-man show Jeroen van der Boom – The Pianoman. Het belooft een bijzondere en persoonlijke voorstelling waarbij Jeroen je meeneemt langs de vele momenten uit zijn inmiddels omvangrijke carrière. Het wordt een ultiem muzikaal feest met natuurlijk al zijn grote hits, interactie met het publiek en uiteraard op 1,5 meter afstand.  


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

do 12 november 2020 19:30 Tamboerzaal muziek

do 12 november 2020 21:30 Tamboerzaal muziek


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

Deel via