De Tamboer

Zij komen in het Nationaal Theaterweekend voor maar € 10,- !

17 november 2019

Het programma van het Nationaal Theaterweekend op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 is bekend: de komedie Mijn man begrijpt me niet, familiemusical Koning van Katoren, het muzikale cabaret Een Halfje Purper en de kindervoorstelling Woezel en Pip. Tijdens het vijfde Theaterweekend kost een voorstelling slechts € 10,- en organiseert De Tamboer ook extra activiteiten, zoals een afterparty, meet & greet en Pannenkoekenparty. Zaterdagmiddag 25 januari is er van 13.00 tot 16.00 uur een Open Huis met Silent Disco, muziek en kinderactiviteiten.

Mijn man begrijpt me niet

Bestel direct kaarten

Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess schitteren in een nieuwe, hilarische vrouwenkomedie vol herkenbare situaties, zwarte humor, ontroering en vriendschap. De drie vrouwen schrijven zich in voor een cursus Help, mijn man begrijpt me niet. Want ze lopen rond met nogal wat vragen.
Leef ik wel met de ideale partner? Hoe houd ik de spanning in mijn seksleven? Is het echt nodig dat ik mantelzorg verleen aan mijn vervelende schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Tinder of Second Love gaan? En trek ik nou die tweede fles wijn wel of niet open vanavond? Wat volgt is identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet te overzien zijn.
Na afloop kunnen de voetjes nog even van de vloer tijdens de afterparty in de foyer met de spetterende brassband Agogo. 

Koning van Katoren 8+

Koop tickets

Het beroemde boek Koning van Katoren van Jan Terlouw komt als avontuurlijke familiemusical voor kinderen vanaf 8 jaar op de planken. Het verhaal wordt gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Kruistocht in Spijkerbroek.
Het land Katoren heeft al 17 jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed, wordt het land bestuurd door zes zure ministers, die niets doen om een nieuwe koning te vinden. Dan verschijnt de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden, maar de ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen met een aantal onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden en het land weer gelukkig te maken.
Kom voorafgaand aan de voorstelling lekker smullen bij de Pannenkoekenparty!

Een Halfje Purper

Bestel kaarten

Purper-voorman en theatermaker Frans Mulder heeft voor bijna de hele Nederlandse theaterwereld teksten geschreven. Maar waar is al dat materiaal gebleven, vroeg Diederick Ensink zich af. Een groot deel bleek op Frans zijn zolder te liggen. Diederick vond een schat aan beeldschone en geestige liedjes en conferences, die Frans onder anderen voor Simone Kleinsma, Karin Bloemen en Adèle Bloemendaal schreef. Ingrediënten in overvloed voor een avond topamusement. Maar eerst moet Frans nog even met zijn hond overleggen.
Na afloop van de voorstelling is er een gezellige afterparty in de foyer met muziek van Diederik.

Woezel en Pip

Koop kaartjes

De vrolijke hondjes gaan in deze gezellige familieshow vol vrolijke liedjes en dansjes op een nieuw avontuur. Woezel en Pip zijn benieuwd hoe het is om groot te zijn. Ze kunnen niet langer wachten en glippen stiekem de nieuwe tijdmachine van de Wijze Varen binnen. Samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie gaan ze op avontuur. Bam, boem, knars, zoem… als dat maar goed gaat.
Na de voorstelling is de pret nog niet voorbij en kan er geknuffeld worden met de levensgrote pluchen Woezel en Pip bij de Meet & Greet. Ook wordt er geschminkt, kan er geknutseld worden en staat er een springkussen.