Koning van Katoren 8+

Naar het boek van Jan Terlouw

za 25 januari 2020 19:00 Tamboerzaal kids

Koning van Katoren (8+)

Het beroemde boek van Jan Terlouw nu als spannend avontuur op de planken. Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, bekend van Oorlogswinter en Kruistocht in Spijkerbroek.

Het land Katoren heeft al 17 jaar geen koning meer. Sinds de vorige koning overleed, wordt het land bestuurd door zes zure ministers, die niets doen om een nieuwe koning te vinden. Dan verschijnt de jonge Stach. Hij wil graag de nieuwe koning worden, maar de ministers verzinnen dat hij zich moet bewijzen met een aantal onmogelijke opdrachten. Stach zet alles op alles om Koning van Katoren te worden en het land weer gelukkig te maken.

Pannenkoekenparty

Voor de voorstelling kun je met het hele gezin aanschuiven voor de Pannenkoekenparty! Voor maar €5,- per persoon kun je vanaf 17.30 onbeperkt Pannenkoeken komen eten, inclusief ranja! Een plekje is samen met een kaartje te reserveren via de bestel-button. 

Heb je al een kaartje voor de voorstelling? Reserveer dan hier voor de Pannenkoekenparty!

Het Nationaal Theaterweekend

Tijdens het vijfde Nationale Theaterweekend op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 kost een voorstelling slechts € 10,- en organiseert De Tamboer ook extra activiteiten rondom de voorstellingen. Voorgaande edities waren een groot succes en ook deze keer staan er weer vier mooie en leuke voorstellingen op het programma, waaronder de familiemusical Koning van Katoren (8+).  

Speeldata

za 25 januari 2020 19:00 Tamboerzaal kids


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00
Kind € 10,00

Deel via