Mijn man begrijpt me niet

Een feelgood komedie vol herkenbare situaties

vr 24 januari 2020 20:15 Tamboerzaal toneel

Mijn man begrijpt me niet

Een hilarische komedie vol herkenbare situaties, zwarte humor, ontroering en vriendschap.

Leef ik wel met de ideale partner? Hoe houd ik de spanning in mijn seksleven? Is het echt nodig dat ik mantelzorg verleen aan mijn vervelende schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Tinder of Second Love gaan? En trek ik nou die tweede fles wijn wel of niet open vanavond?

Dit zijn zomaar wat vragen van drie vrouwen die voorbij komen in de cursus: Help, mijn man begrijpt me niet. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uit gaan komen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen, of valt er nog wat af te schuiven?

Wat volgt is identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet te overzien zijn.

Afterparty met Brassband Agogo

Na afloop van de voorstelling is er in de foyer een Afterparty met Brassband Agogo. Een energieke brassband met vrolijke entertainers die zorgen voor volume, plezier en interactie. Ze spelen een combinatie van samba, batucada, asembeho, merengue, zouk, hiphop. Reken op snelle en aanstekelijke ritmes om op te dansen!

Het Nationaal Theaterweekend

Tijdens het vijfde Nationale Theaterweekend op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari 2020 kost een voorstelling slechts € 10,- en organiseert De Tamboer ook extra activiteiten rondom de voorstellingen. Voorgaande edities waren een groot succes en ook deze keer staan er weer vier mooie en leuke voorstellingen op het programma, waaronder de voorstelling Mijn man begrijpt me niet met Victoria Koblenko, Anouk Maas en Tanja Jess. 

Speeldata

vr 24 januari 2020 20:15 Tamboerzaal toneel


Prijzen (exclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 10,00

Deel via