De Tamboer

Michael Jackson tribute, Racoon, Miss Montreal, Thomas Acda en meer nieuwe concerten in De Tamboer

30 maart 2018

De Tamboer heeft prachtige concerten voor u in petto in het nieuwe theaterseizoen. Vandaag start de kaartverkoop van een tiental nieuwe boekingen, waaronder The Michael Jackson Tribute, Racoon, Thomas Acda, Miss Montreal en Stef Bos. Lees hieronder snel wat er allemaal op het programma staat of bestel direct kaarten!

Stef Bos - 26 oktober 

Stef Bos komt samen met zijn band naar het theater. Zoals altijd staat Stef stil bij de grote thema's en zingt hij alles eruit wat er in zit. U hoort nieuwe songs die eind 2017 op cd verschenen, maar kunt natuurlijk ook genieten van ouder werk. Meer info & kaarten.

Racoon - 2 december

Dit najaar zoekt Racoon de intimiteit van het theater weer op. Centraal staan hun vele hits, zoals Love You More, No Mercy, Brick By Brick en de Nederlandstalige single Oceaan. Natuurlijk hoort u ook songs van het nieuwe album Look Ahead And See The Distance. Verheug u alvast op een mooie muzikale avond met Bart, Dennis, Paul, Manu en Maarten. Meer info & kaarten.

Nederpop All Stars - 7 december

Een band met topmuzikanten die zelf aan de wieg stonden van Nederpop klassiekers en samen goed zijn voor bijna tien Top 2000 noteringen, beloven u een heerlijke avond pop in uw moerstaal. Met de Nederpop All Stars voelt het alsof de jaren van Toontje Lager, VOF de Kunst, Doe Maar, Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Liesbeth List nooit zijn weggeweest. Meer info & kaarten.

Thomas Acda - 14 december

Na de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik en twee films, een boek, liedteksten en een hoofdrol in de musical Fiddler on the roof later, is het dan nu eindelijk zover: Thomas solo! Meer info & kaarten.

Harry Sacksioni - 22 december

De gitaarvirtuoos laat zijn gitaar spreken via zijn meest geliefde filmmuziek.  Hij geeft thema’s uit o.a. Once Upon a Time in the West, The Pink Panther, The Sting en James Bond een bijzondere ‘Sacksioni aanpak’. Meer info & kaarten.

Tribute to the Cats - 5 januari 2019

Bezoekers van de originele The Cats kunnen hun hart ophalen, maar ook steeds meer jonge mensen scharen zich rondom de Tribute To The Cats Band. Een avondje Catsmuziek staat immers garant voor veel gezelligheid en plezier! Meer info & kaarten.

Dana Winner - 9 februari 2019

Muziek, het is haar eerste liefde en het zal haar laatste zijn. Dana brengt een ode aan de muziek met schitterende, nieuwe songs en geeft haar eigen draai aan nummers uit de rijke muziekgeschiedenis. Meer info & kaarten.

Simon & Garfunkel Acoustic - 14 februari 2019

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met akoestische uitvoeringen van de mooiste Simon & Garfunkel songs. Van het ingetogen Sound of Silence, Scarborough Fair en Homeward Bound tot het Gezellig meezingen met Mrs Robinson, The Boxer en Cecilia. Meer info & kaarten.

LAKSHMI - 1 maart 2019

Dit grote talent wist in korte tijd heel veel indruk te maken met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu op ongekende wijze in het theater met ADEM. Eric Corton: “Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem”. Meer info & kaarten.

3JS - 1 juni 2019

De drie muzikale virtuozen van de 3JS brengen een eerbetoon aan hun grote helden. Helden als Elvis, The Beatles, Bob Marley en David Bowie, die vernieuwing brachten in de muziekwereld. Maar ook bands als U2, The Eagles, Pink Floyd, Led Zeppelin en Coldplay die decennia lang de hitlijsten aanvoerden. Meer info & kaarten.

Miss Montreal - 8 juni 2019

Een show over alle ervaringen die Sanne de afgelopen twee jaar heeft opgedaan. Over vallen en opstaan, maar vooral over leren jezelf te blijven (en schijt te hebben) in een hectische wereld met veel onzekerheden. En Sanne zou Sanne niet zijn als ze zich hier niet met humor doorheen heeft geslagen. Meer info & kaarten.

The Michael Jackson Tribute - 14 juni 2019 

Tien jaar na zijn plotselinge overlijden herdenken we Michael Jackson met een wervelende muziekshow, die in Groot-Brittannië al lovende recensies ontving. Alle grote hits passeren oor én oog! De Engelse Michael Jackson Tribute komt vijf weken naar een select aantal Nederlandse theaters, waaronder De Tamboer. Meer info & kaarten.