Simon & Garfunkel Acoustic

Sounds of Silence

do 14 februari 2019 20:15 Passagezaal muziek

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met akoestische uitvoeringen van de mooiste Simon & Garfunkel songs. Van het ingetogen Sound of Silence, Scarborough Fair en Homeward Bound tot het Gezellig meezingen met Mrs Robinson, The Boxer en Cecilia. De liedjes worden aangevuld met sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Met harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er een intieme sfeer.

Jop en Dennis ontdekten elkaars voorliefde voor Simon & Garfunkel tijdens een spontaan akoestisch optreden, backstage ergens in Duitsland. Het applaus smaakte naar meer, de mannen brengen u vanavond dichterbij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden dromen.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

do 14 februari 2019 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Simon & Garfunkel Acoustic

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 19,50
CJP € 17,50

Meer info

www.simonandgarfunkelacoustic.nl


Deel via