LAKSHMI

ADEM

vr 1 maart 2019 20:15 Passagezaal muziek

Dit grote talent wist in korte tijd heel veel indruk te maken met haar pop-noir muziek. Na veel shows in poppodia en op festivals debuteert ze nu op ongekende wijze in het theater met ADEM. Eric Corton: “Ik ben ervan overtuigd dat als LAKSHMI in het theater staat, je er helemaal ingezogen wordt door haar muziek, performance en stem”. 

ADEM is een modern verhaal over twintiger zijn, meisje en vrouw zijn in een nu en dan mannenwereld. Over soms de held zijn maar vooral ook de antiheld, de underdogpositie waar je trots op bent, maar stiekem toch altijd verlangt naar erkenning. LAKSHMI is gefascineerd door het constant sterke verlangen om perfect te zijn, maar ze is tegelijkertijd betoverd door alles wat kraakt en schuurt. Deze contrasten bezingt ze in haar pop-noir nummers vol electro en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden. In samenwerking met regisseur Vincent van den Elshout belooft ze het publiek met haar voorstelling een complete experience, die een onuitwisbare muzikale en visuele indruk zal achterlaten.

Combideal Singer-songwriter Festival + LAKSHMI

LAKSHMI is een groot talent, waarmee we je heel graag kennis willen laten maken! Daarom hebben we een leuke aanbieding. Iedereen die kaarten koopt voor het Singer-songwriter Festival op zaterdag 2 maart, kan voor € 3,50 naar het concert van LAKSHMI! Je betaalt dan alleen het pauzedrankje en servicekosten. Nadat je kaarten voor het Singer-songwriter Festival hebt besteld ontvang je binnen één week een promocode van ons, waarmee je gebruik kunt maken van deze aanbieding. 

Reacties op haar debuut:

“Een debuut waar je niet omheen kan” – Eric Corton

“Zij heeft een wonderschone stem, mooi, heerlijk. Bezwerend mooie muziek vind ik het.” – Leo Blokhuis

“Dikke aanrader!” – Platomania

“Als je denkt dat je het trucje door hebt, is Lakshmi al twee stappen verder” – Lluid

“Poëtische liedjes die zich laten vergelijken met Lana del Rey en Warhaus” – TV Krant

“Als een natte droom waarin vlagen van nachtmerries en prachtige droombeelden in een vreemde oorlog ontwikkeld zijn” – Lust for Life 

Bekijk hieronder de trailer 


Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 1 maart 2019 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst LAKSHMI

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 17,50
CJP € 14,00
Vriendenprijs € 3,50

Meer info

www.lakshmimusic.com


Deel via