De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Van der Laan & Woe, Yentl en de Boer, Arie en Silvester, Judeska en meer!

23 april 2018

Het is weer tijd voor nieuwe voorstellingen! Vandaag gaan er nieuwe cabaretvoorstellingen in de verkoop: Javier Guzman, Roué Verveer, Van der Laan & Woe, Yentl en de Boer, Sara Kroos, Karin Bloemen, Nathalie Baartman, Arie en Silvester, Paul de Leeuw, Judeska, Henry van Loon én André Manuel komen allemaal naar Hoogeveen! 

Javier Guzman

Javier neemt het jaar met u door, zoals alleen hij dat kan. Hij bijt zichzelf vast in het nieuws. Belangrijk of onbelangrijk, het maakt niet uit: humor komt aan het licht. Dat belooft een avondje onbelemmerd lachen. Om het nieuws, maar ook om Javier. Daar bent u toch bij? Bestel direct kaarten.

Roué Verveer

Cabaretier en standupper Roué is altijd vrolijk. Met zijn driftige, enthousiaste speelstijl en improvisatietalent, geeft hij op originele wijze zijn kijk op de wereld. In zijn achtste programma stort hij op ijzersterke wijze hilariteit, sterke grappen en zelfspot over het publiek uit! Meer info & kaarten.

Van der Laan & Woe

Wie Niels en Jeroen alleen maar kent van het satirische tv-programma De Kwis kan beter meteen stoppen met lezen en zo snel mogelijk een kaartje kopen. Want Pesetas is een avond totaalcabaret en een virtuoze reis door de tijd die je alleen gelooft als je erbij bent geweest! Bestel snel.

Yentl en de Boer

Wanneer gebeurt er nog echt iets bijzonders? Zo’n moment dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen. Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot je elleboog. Je wilt nu eindelijk wel eens iets meemaken. Iets dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie. En dat is nou precies de volgende stap in de grote Yentl en de Boer saga: nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen en personages. Kaarten & info.

Sara Kroos

Op gedurfde en originele wijze vertelt Sara over haar eigen crisis, toen het leven haar rauw overviel. Wie ben je zonder al je zekerheden en verdovingen? De pers is unaniem lovend, Zonder Verdoving zal pijn doen, maar vooral van het lachen. Bestel hier kaarten.

Karin Bloemen

In je leven verzamel je zoveel, dat je huis en hoofd vol raken. Bloemen stormt als een stier door de porseleinkast en gooit alle ballast de deur uit. Ze belooft een rijke show boordevol dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types en prachtige jurken. Reserveer nu.

Nathalie Baartman

Nathalie Baartman is energiek, oprecht en ze verteld beeldend. Breek is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte. Lees verder.

Arie en Silvester

Ze zijn nog eenmaal terug van weggeweest voor een best-of show. Alle onvergetelijke acts worden afgestoft en voorzien van een nieuw jasje door je strot geduwd. Kortom: oude wijn door oude zakken. Bestel snel kaarten.

Paul de Leeuw

Na de jubileumvoorstelling voor het 100-jarige Luxortheater, kreeg Paul weer ontzettend veel zin om het land in te gaan. Vanavond belooft hij een show vol hilarische, ontroerende verhalen, improvisaties en kleine liedjes. Info & kaarten.

Judeska

In deze knotsgekke klucht is het eindelijk zover: na meerdere aanvaringen met de wet, persoonlijke beledigingen en fysieke aanvallen heeft de rechter besloten dat Judeska de TBS-kliniek in moet. Maar zal het personeel erin slagen een beter mens te maken van Judeska? Koop hier kaarten.

Henry van Loon

De dekselse, sympathieke beroepsklungel komt alweer met een nieuwe show. Met dezelfde ongeëvenaarde slapstick waarmee die rare Henry zich door de doldrieste realiteit van dit maffe bestaan heen wurmt, rijgt hij in deze hilarische solo louter unieke hoogtepunten aaneen. Meer info.

André Manuel

André Manuel kruipt in de gitzwarte en dartele geest van de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown DREEJKLEZOEW. Een politiek incorrecte hork, een mensonvriendelijke sater, de Kaffer der Lage Landen, een duivelskind. Kaarten & info.