Yentl & de Boer

Magie

vr 22 februari 2019 20:15 Tamboerzaal cabaret muziek

 

anneer maak je nou echt iets bijzonders mee? Toen je een baby was en er zo’n knuffel boven je bed hing, waar muziek uit kwam als je aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig trekken de dagen als een monotone massa aan je voorbij. Laatst at iemand een appel met klokkenhuis en al op, daar voelde je wel wat bij. Maar wanneer gebeurt er nog echt iets bijzonder? Zo’n moment dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen. Je schenkt jezelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot je elleboog. Je wilt nu eindelijk wel eens iets meemaken. Iets dat je even optilt boven het alledaagse. Noem het Magie.

En dat is nou precies de volgende stap in de grote Yentl en de Boer saga: nieuwe liedjes, gecombineerd met bizarre verhalen en personages. Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrages aan RTL Late Night, Opium TV of op de radio. Hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie leverden het cabaretduo louter lovende recensies van publiek en pers en de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs op voor het beste theaterlied. Vanavond betoveren ze u met een magische, muzikale cabaretavond!

De pers over Yentl en de Boer in Concert:

'Uitstekende balans (...) tussen grappig en vertederend' — NRC ★★★★
'Een show die het onmiskenbare authentieke talent van Yentl en De Boer vet onderstreept'
— AD ★★★★
'De scènes zijn afwisselend absurd, wrang, onsmakelijk, onverwacht hard en pijnlijk – en daardoor zeer komisch'
— De Volkskrant ★★★★

De pers over Magie:

'Inventieve liedjes (…) die stuk voor stuk rake, vaak zeer grappige mini-sketches an sich zijn. (...) Alsof er twee engeltjes in je oor zingen.' - Telegraaf ★★★★
'Brute originaliteit van de tekstvondsten (...) Spatzuivere harmonieën (…) onwrikbare tweestemmigheid’ - Dagblad van het Noorden ★★★★★

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 22 februari 2019 20:15 Tamboerzaal cabaret muziek


Wachtlijst Yentl en de Boer

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 21,00
CJP € 19,00

Deel via