Karin Bloemen & Band

Souvenirs

do 14 maart 2019 20:15 Tamboerzaal cabaret muziek

In je leven verzamel je van alles. Foto’s van bijzondere momenten, mooie en minder mooie herinneringen, kampeerspullen die je allang niet meer gebruikt en nog veel meer. Maar je huis en hoofd raken na verloop van tijd zo vol, dat het hoog tijd wordt eens goed op te ruimen. Karin voegt de daad bij het woord en gooit als een stier in een porseleinkast alle ballast de deur uit. En dat doet ze heel letterlijk, want er zal elke avond een aantal persoonlijke items van La Bloemen verloot worden. Een jurk, schoenen, een tent, wie biedt?

Natuurlijk is Souvenirs een ouderwets rijke Bloemen show boordevol dierbare oude en verrassende nieuwe songs, onvoorspelbare conferences, hilarische types, prachtige jurken en decor. Een heerlijk avondje theater dat ongetwijfeld een mooie herinnering zal vormen, die u als dierbaar souvenir mee naar huis kunt nemen.

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

do 14 maart 2019 20:15 Tamboerzaal cabaret muziek


Wachtlijst Karin Bloemen & Band

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29,50
CJP € 27,50

Meer info

www.labloemen.nl


Deel via