De kaartverkoop van theaterseizoen 2024-2025 is gestart!

De Tamboer

Nieuwe, spetterende shows in De Tamboer

20 april 2018

Vandaag start de verkoop van vijf nieuwe, spetterende shows. In het nieuwe theaterseizoen reizen Talent on the Move, Lake of Dreams, De Omdenkshow - Lastige kinderen? Heb jij even geluk!, Machine de Cirque en Yamato af naar Hoogeveen. Stuk voor stuk bijzondere, fantastische shows om uw ogen bij uit te kijken! Van prachtige dans tot acrobatische acts en overdonderend slagwerk. Lees snel meer of bestel direct kaarten. 

Talent on the move

Maak u klaar voor aanstormend danstalent vol explosiviteit en energie! Talent On The Move is een initiatief van Holland Dance Festival en Codarts Rotterdam waarin derdejaars dansstudenten gevarieerde choreografieën van gerenommeerde en opkomende choreografen uitvoeren. Bestel kaarten.

Lake of Dreams

The Lake of Dreams is een unieke samensmelting van het klassieke ballet Zwanenmeer en het Ierse volksverhaal “the children of Lir”. Een live orkest begeleidt het stijlvolle ballet en de ruwe, krachtige Ierse dans. Een nog nooit eerder vertoonde danssensatie in een nieuw genre! Kaarten en info.

Omdenkshow - Lastige kinderen? Heb jij even geluk! 

Berthold Gunster en acteur Dion Vincken komen nog één keer terug met hun succesvolle Omdenkshow. Maar pas op, voor wie dit programma heeft meegemaakt, zal opvoeden nooit meer zijn als vroeger. Welkom in de explosieve wereld van opvoeding! Meer info en kaarten.

Machine de Cirque

Wat doe je in een wereld zonder televisie, auto’s of computer? Voor die vraag zien vijf mannen zich gesteld na een verwoestende Apocalyps. Er zit niets anders op dan weer opnieuw te beginnen. Op de bouwsteiger worden allerlei constructies in elkaar geknutseld, wat resulteert in acrobatiek, manipuleren en jongleren met alles wat de mannen uit de puinhopen opdiepen. Steigerbuizen blijken te fungeren als Chinese paal. Er wordt een fiets gevonden tussen de puinhopen, die op alle mogelijke manieren wordt bereden. En een stuk hout voor een alternatief nummertje Koreaanse plank (wip) is natuurlijk gauw gevonden. Bestel nu kaarten.

Yamato

De Japanse Taiko-drumgroep komt terug naar Hoogeveen met hun knallende, nieuwe show Passion! Stelt u zich voor: een grote Taiko-drum van meer dan 500 kilo, met daaromheen talloze andere Taiko, ieder met hun eigen vorm en karakter. Yamato belooft een magnifieke passie-explosie! Reserveer nu.