Yamato

Passion

vr 19 april 2019 20:15 Tamboerzaal show

De Japanse Taiko-drumgroep Yamato komt terug naar Hoogeveen met hun nieuwe show Passion! Stelt u zich voor: een grote Taiko-drum van meer dan 500 kilo, met daaromheen talloze andere Taiko, ieder met hun eigen vorm en karakter.

De leden van Yamato trainen het hele jaar door om hun lichaam in topconditie te houden. Wilskracht en uithoudingsvermogen zijn belangrijk om de benodigde kracht en spieren te ontwikkelen. Maar er is nog iets van groot belang: passie! Passie is de motor van ons bestaan en zorgt dat we niet ontmoedigd raken. Passie maakt actie mogelijk en inspireert! Met deze nieuwe show wil Yamato een magnifieke passie-explosie tot stand brengen! Bent u getuige?

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Theaterdiner

€ 24,50 inclusief 2 drankjes per persoon
We serveren een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit een voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Het actuele, wisselende menu vindt u op onze website.

Reserveer het theaterdiner

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Compleet avondje uit

€ 30,- per persoon
Verwen uzelf met een volledig verzorgd avondje uit. Voorafgaand aan de voorstelling serveren wij een smaakvol Theaterdiner, bestaande uit voorgerecht en hoofdgerecht (keuze uit vlees, vis of vegetarisch). Er zijn twee drankjes naar keuze inbegrepen. Na de voorstelling wacht u een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer een Compleet avondje uit

Speeldata

vr 19 april 2019 20:15 Tamboerzaal show


Wachtlijst Yamato

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 29,50
CJP € 27,50

Meer info

www.yamatodrummers.com


Deel via