De Tamboer

Mylene & Rosanne komen naar Hoogeveen

26 augustus 2020

De eerste kindervoorstellingen van het nieuwe theaterseizoen zijn bekend! De populaire zussen en influencers Mylène & Rosanne komen 10 oktober naar De Tamboer voor een spetterend concert, Vogel en Schaap beleven een nieuw avontuur op 16 oktober en op 22 november komen Ernst & Bobbie met de Pimp de Sint Show. In december zijn er maar liefst vier voorstellingen: Sinterklaas en de vermiste dakenkaarten op 2 december, Belle en het Beest op 23 december, De Zandprinses op 27 december en De Winter-Gruffalo op 30 december. De voorstellingen van Gonnie en Gijsje op 20 september en de Kikkerprinses op 18 oktober werden eerder al bekend gemaakt. De kaartverkoop van alle voorstellingen is nu gestart. 

Veilig naar het theater

De meeste voorstellingen vinden plaats in de nieuwe lounge-opstelling in de Tamboerzaal, daarnaast vinden enkele voorstellingen plaats in de Passagezaal. In beide zalen wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand. We werken met vier verschillende ingangen naar de zaal met ieder hun eigen kleur en bijbehorende looproutes in het gebouw. Zo zorgen we voor een verantwoord theaterbezoek, waarbij je gewoon lekker zorgeloos kunt genieten van de voorstelling!

Programma

Mylène & Rosanne 6+

De onafscheidelijke identieke tweeling Mylène en Rosanne, bekend van onder andere het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en het RTL-programma All Together Now, zijn samen al 20 jaar actief in de Nederlandse theaters, op televisie en sociale media. Nu ze dit jaar 20 zijn geworden, 150.000 volgers hebben op Instagram, een half miljoen volgers op Tik Tok en hun videoclips op YouTube nog steeds razend goed bekeken worden, is het tijd voor een spetterend en vrolijk theaterconcert. Bestel direct kaarten!

Vogel en Schaap 3+

Curt neemt je tijdens deze interactieve voorstelling mee in de belevingswereld van Schaap. Samen met jouw hulp gaat hij op zoek naar een manier waarop Schaap kan vliegen, net als zijn vriend Vogel. En zo komt ook Vogel tot leven. Met veel geknutsel, gerommel en zelfs een beetje muziek beleef jij samen met de andere kinderen in de zaal een splinternieuw avontuur. Een avontuur over vriendschap, moed en wat het betekent om samen te durven dromen. Een avontuur waarin jij op zoek gaat naar je eigen talenten, dromen en verhalen. Bestel direct kaarten.

Ernst & Bobbie 4+

Dit jaar is Sinterklaas een stukje hipper dan anders en zelfs helemaal Bling Bling. Zijn persoonlijke assistent maakt hem helemaal van deze tijd. Dat nieuwerwetse bevalt Sinterklaas wel. Toch is er iets vreemds aan de hand met Sinterklaas. Ernst en Bobbie kunnen jouw hulp goed gebruiken, want ze moeten alles op alles zetten om Sinterklaas te redden! Bestel direct kaarten.

Sinterklaas en de vermiste dakenkaarten 3+

De Pieten zijn er helemaal klaar voor: ze gaan eindelijk het dak op! Goudenpiet verdeelt de taken en na het startsein stuiven de Pieten alle kanten uit, de daken op. Tijdens deze nacht raakt Selfiepiet zijn geliefde knuffelkonijn kwijt en hij blijft de hele nacht op om te zoeken. De volgende ochtend zijn de dakenkaarten zoek... oh jee! Bestel direct kaarten.

Belle en het Beest 4+

Van Hoorne Entertainment is terug met een nieuw sprookje: Belle en het Beest! Echte schoonheid zit diep van binnen, zo vertelt dit bijzondere verhaal. Zet je masker af en toon je ware gezicht. Een vrolijke, magische familiemusical vol betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes. Bestel direct kaarten.

De Zandprinses 6+

Sinds Anne op school nieuwe vriendinnen heeft gemaakt, draait haar hele wereld alleen nog maar om make-up, volgers en haar beste vriendinnen. Als ze na een lange tijd weer eens haar oma bezoekt, leest oma haar voor uit het grote sprookjesboek. Wat voor Anne lijkt op een kinderachtig sprookje, geeft onverwachts een nieuwe kijk op alles om haar heen. Een hartverwarmende voorstelling boordevol betoverende liedjes, adembenemende zandtekeningen. Bestel direct kaarten.

De Winter-Gruffalo 3+

De succesvoorstelling De Gruffalo is deze winter te zien als speciale sneeuw-editie. Geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis en neem je muts en handschoenen mee! Zelfs Slang is wakker geworden uit zijn winterslaap voor deze bijzonder editie. Een spannende en fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen vanaf 3 jaar. Met sneeuwballen gevecht na afloop in de zaal! Bestel direct kaarten.

Gonnie en Gijsje 2+

Gonnie is een klein geel gansje met knalrode lievelingslaarsjes. Maar op een dag zijn haar lievelingslaarsjes weg… Gonnie gaat op zoek, voorbij de hooiberg en ontdekt de wereld. Daar ontmoet ze Gijsje en samen gaan ze op stap.Welke dieren komen ze allemaal tegen? Welke geluiden horen ze? En zien ze de laarsjes nog terug? Bestel direct kaarten.

De Kikkerprinses 4+

Als een mooie prinses aan het spelen is met een vrolijk konijn, is daar plotseling Bis Bis de tovenaar. Bis Bis wil met de prinses trouwen, maar zij wil dat niet. De tovenaar is zo boos dat hij haar betovert in een groene, gladde kikker... Alleen de juiste prins kan deze betovering verbreken, maar waar vind je een ware prins? Bestel direct kaarten.