Mylène & Rosanne 6+

#twinty twinty

za 10 oktober 2020 16:00 Tamboerzaal kids

za 10 oktober 2020 19:00 Tamboerzaal kids

De onafscheidelijke identieke tweeling Mylène en Rosanne, bekend van onder andere het Junior Songfestival, Kinderen voor Kinderen en het RTL-programma All Together Now, zijn samen al 20 jaar actief in de Nederlandse theaters, op televisie en sociale media. Nu ze dit jaar 20 zijn geworden, 150.000 volgers hebben op Instagram, een half miljoen volgers op Tik Tok en hun videoclips op YouTube nog steeds razend goed bekeken worden, is het tijd voor een spetterend en vrolijk, maar coronavrij concert in de theaters.

Naast hun eigen hits als Me and my Selfie, Double Me en Sisters BFF, zullen Mylène en Rosanne een originele Tik Tok maken en delen met het publiek. Tik Tok is razend populair en ze staan te popelen dit te ontdekken en delen met hun volgers. Er zal natuurlijk veel gedanst worden, er is ruimte om vragen te stellen aan de tweeling en in deze wonderlijke tijden wordt het gegarandeerd feest! 


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

za 10 oktober 2020 16:00 Tamboerzaal kids

za 10 oktober 2020 19:00 Tamboerzaal kids


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 19,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 19,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 19,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 19,50

Meer info

mylenerosanne.nl


Deel via