De Tamboer

Bijboekingen: Richard Groenendijk, The Fureys en Nashville Night

4 februari 2018

De Tamboer heeft drie nieuwe voorstellingen geboekt voor het najaar van 2018: Richard Groenendijk, The Fureys en Nashville Night. Kaarten zijn vanaf vandaag te koop. 

Nashville Night

Zaterdag 3 november nemen de muzikanten van Nashville Night u mee naar het historische Bluebird Café, voor een avond vol country en americana. De mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en stevige uptempo nummers passeren de revue. Klik hier voor meer info of bestel direct kaarten.

The Fureys

Zondagmiddag 11 november speelt één van de oudste en meest geliefde folkgroepen uit Ierland in De Tamboer: The Fureys. Geniet van snelle jigs & reels, maar vooral ook prachtige, emotionele love & sad songs. Bestel hier kaarten.

Richard Groenendijk

Hij wordt omschreven als één van de meest getalenteerde en complete theaterpersoonlijkheden van ons land. Op vrijdag 23 november is Richard terug op het toneel met een splinternieuwe, eigen cabaretshow. Zoals vanouds laat hij zich van zijn scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant zien. Klik hier om direct kaarten te bestellen of lees meer info.