The Fureys

40 years around the world

zo 11 november 2018 14:30 Passagezaal muziek

Ze zijn één van de oudste en meest geliefde folkgroepen uit Ierland: the Fureys! Met ruim 100 concerten per jaar trekken ze overal volle zalen. Eddie en George Furey zingen, spelen gitaar, mandoline, banjo, bodhran. Ze worden bijgestaan door de doorgewinterde kroegmuzikant Camillus Hiney op accordeon en fluit, Tony Murray op bas en de jonge, fantastische banjospeler Pio Ryan. 
Als folkliefhebber is de kans groot dat u een cd van ze in de kast heeft staan, want ze brachten maar liefst 54 cd's uit! En in 2018 komt daar nog een nieuwe cd bij met hun goudeerlijke muziek, vol vuur en liefde voor het vaderland. 
Een concert van the Fureys is er eentje om nooit te vergeten, met een lach en een traan. U hoort snelle Ierse jigs & reels, maar vooral ook prachtige, emotionele love & sad songs en hits zoals When you are sweet sixteen, The Green Fields of France, The Old Man, Steal Away, Goodnight Irene, The Lonesome Boatman, I will love you, en The Red Rose Café

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Speeldata

zo 11 november 2018 14:30 Passagezaal muziek


Wachtlijst The Fureys

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22,50
CJP € 20,50

Deel via