Nashville Night

The Road to Bluebird Café

za 3 november 2018 20:15 Passagezaal muziek

The Bluebird Café in Nashville, Tennessee lijkt op het eerste gezicht niet zo bijzonder. Misschien zelfs wel wat vervallen. Maar wie de verhalen heeft gehoord weet, the Bluebird Café is een historische plek. Niet voor niets het decor van de populaire dramaserie Nashville. Artiesten als Garth Brooks, LeAnn Rimes, Sheryl Crow, Rascal Flatts en Carrie Underwood behaalden hun eerste successen in dit Café. Taylor Swift werd hier op 15-jarige leeftijd ontdekt tijdens een songwritersavond en kreeg een platencontract aangeboden. Maar ook artiesten waarvan je het niet direct zou verwachten, brengen hier regelmatig hun favoriete akoestische liedjes ten gehore: Kings of Leon, Steven Tyler van Aerosmith en Dave Grohl van Foo Fighters. 

Tijdens deze avond nemen de muzikanten van Nashville Night u mee naar deze historische plek. Een avond vol country en americana: de mooiste klassiekers, meerstemmig gezongen ingetogen liedjes en steveige uptempo nummers. Verwacht hits als Tell me, I ain’t leaving without your love en A life that’s good uit de serie Nashville. U hoort ook bijzondere verhalen uit het Bluebird Café, van artiesten die de ultieme wens hadden om het te gaan maken en te mogen optreden in de Grand Ole Opry.

Afterparty: The Young River

Na de voorstelling is het muziekfeestje nog niet voorbij! In de Forumfoyer speelt de Nederlandse pop/rockband The Young River nog een set vol catchy melodieën, mooie harmonieën en veel snaargeweld. De band bestaat uit gitarist en leadzanger Nick Jongejan, bassist Timmy Steenstra Toussaint en drummer Gijs de Waal die elkaar op de Rockacademie hebben ontmoet. Wat deze samenstelling zo uniek maakt is dat zij vanuit drie verschillende achtergronden één gezamenlijke liefde hebben voor Countrymuziek. Met een combinatie van elektrische- en akoestische gitaren, meerstemmige vocalen, banjo en mandoline weten ze met hun vrolijke muziek een zomerse sfeer neer te zetten die veel weg heeft van de bekende Nashville sound. Grote voorbeelden voor de band zijn artiesten zoals: Keith Urban, Taylor Swift en All Time Low. Dat wordt nog even lekker nagenieten van de voorstelling tijdens deze afterparty dus!

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Reserveer het borrelarrangement

Speeldata

za 3 november 2018 20:15 Passagezaal muziek


Wachtlijst Nashville Night

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22,50
CJP € 20,50

Meer info

Nashville Night


Deel via