Bökkers - Joep van de Pavoordt
  • rock

Bökkers - Biografie

Naam
Bökkers
Opgericht
2010
Geboorteplaats
Salland

Binnenkort in De Tamboer

vr 07 maart 2025 20:00
Bestel

Bökkers in De Tamboer

Zaterdag 14 oktober was Bökkers terug in De Tamboer met de show Nachtbrakers.

Nachtbrakers

Doordeweeks een brave huisvader, die klaarstaat voor vrouw en kinderen. In het weekend? Frontman van een dampende rock-‘n-roll band! Die combinatie is uitdagend, pittig, soms ietwat onhandig, maar vooral machtig mooi. We hebben het over Hendrik-Jan Bökkers!

Hendrik-Jan neemt je met liedjes, verhalen en anekdotes mee in zijn dubbelleven. Het leven van de rock-’n-roller, waarbij het bier rijkelijk vloeit en het testosteron tegen het plafond knalt. En het leven van de man die bij het krieken van de dag met de bandbus de oprit opdraait. De familieman, die zich samen met zijn gezin klaarmaakt voor een nieuwe dag.

Over Hendrik Jan Bökkers

Hendrik Jan Bökkers staat al zijn hele leven op de planken en verwierf in het oosten des lands faam als gitarist van Jovink en de Voederbietels. Met zijn eigen band Bökkers speelt hij vanaf 2007 in heel Nederland de planken uit het podium, en niet zonder succes!

Bökkers is voortgekomen uit Dé Normaal Coverband en was in eerste instantie bekend onder de naam Bökkers Dut Normaal. De eerste single Boeren Met Ambitie kwam in februari 2011 uit en was de eerste stap in de richting van een eigen repertoire.

Anderen bekeken ook

Jeangu Macrooy - Biografie

The Fortunate Sons - Biografie

Def Americans - Biografie

TamboerPop - Geschiedenis