Akoestisch

in De Tamboer

Muziek is het meest populaire en bezochte genre in De Tamboer. Omdat De Tamboer steeds meer op basis van de vraag van het publiek programmeert, is het daarom geen verrassing dat een groot deel van het programma-aanbod bestaat uit muziek. Het muziekprogramma bestaat uit een enorm aantal en diverse theaterconcerten, muziektheatervoorstellingen en festivals in de meest uiteenlopende genres. Van blues tot pop, van country tot rock, van singer-songwriter tot Ierse muziek, van wereldmuziek tot tributeshows, het is allemaal te zien in De Tamboer.

Akoestisch

Regelmatig kunt u in de theatershows ook genieten van mooie akoestische optredens. Het theater is bij uitstek geschikt om zonder versterking te spelen, vanwege de goede akoestiek. Akoestische sessies zijn vaak heel intiem en sfeervol. 
De optredens op het jaarlijkse Singer-songwriter Festival zijn vaak semi-akoestisch, waarbij er wel gedeeltelijk wordt versterkt, maar de singer-songwriter meestal zonder band komt.

Simon & Garfunkel Acoustic

Jop Wijlacker en Dennis Kolen halen hun jeugdherinneringen op met akoestische uitvoeringen van de mooiste Simon & Garfunkel songs. Van het ingetogen Sound of Silence, Scarborough Fair en Homeward Bound tot het gezellig meezingen met Mrs Robinson, The Boxer en Cecilia. De liedjes worden aangevuld met sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen. Met harmonieuze stemmen, sfeervolle melodieën en diepgaande teksten ontstaat er een intieme sfeer. Jop en Dennis ontdekten elkaars voorliefde voor Simon & Garfunkel tijdens een spontaan akoestisch optreden, backstage ergens in Duitsland. Het applaus smaakte naar meer, de mannen brengen u vanavond dichterbij Simon & Garfunkel dan we ooit durfden dromen. Lees meer of bestel kaarten.


Deel via