Winter Dance Event 2019

Het is inmiddels een traditie: tijdens het Hartje Winter Festival is er een sprankelend Winter Dance Event. De culturele instellingen roepen dansers daarom weer op om zich aan te melden voor alweer de vijfde editie! Ook dit jaar werken we weer op basis van leeftijdscategorieën. Dans jij de sterren van de hemel? En wil je dat doen in de prachtige theaterzaal van De Tamboer? Meld je dan nu aan voor het Winter Dance Event. Aanmelden kan tot 2 december.

Wie?

We zoeken dansers en danseressen van alle leeftijden, in alle mogelijke samenstellingen. Dat kan dus solo, als duo of als groep.  

Wat?

In minimaal 1,5 / maximaal 4 minuten laat jij zien wat je in huis hebt. Een jury beoordeelt op techniek, presentatie en originaliteit. 

Wanneer?

Maandag 23 december in Theater De Tamboer. Het programma begint om 19.00 uur. Je zorgt natuurlijk zelf voor zoveel mogelijk supporters!

Let op, dit jaar hanteren we een maximaal aantal deelnemers. Vol = vol! Je aanmelding is pas definitief wanneer je bevestiging van ons hebt ontvangen. 

Aanmeldformulier Winter Dance Event

Vul hier de naam van je dansgroep in.
Vul hier het aantal dansers in.
Vul hier de geschatte tijdsduur in.
Vul hier je leeftijd in.
Vul hier het aantal personen in.
Vul hier je naam in.
Vul hier een geldig e-mailadres in.
Vul hier je telefoonnummer in.
Vul a.u.b. niet in.

Deel via