Veelgestelde vragen

Hoe betaal ik met een tegoedbon via de website?

Doorloop de stappen in het bestelproces, totdat u bij de stap "Betaling" kunt kiezen voor de knop: Verzilver uw Tamboer-waardebon. Hier vult u de code van uw Tamboer tegoedbon in, het bedrag wordt dan automatisch verrekend. 

Hoeveel kaarten kan ik kopen?

Voor de meeste voorstelingen kunt u 10 kaarten kopen. Voor sommige voorstellingen hanteren we een lager maximaal aantal kaarten per bestelling. Wilt u een groepsreservering doen met meer dan 10 personen? Neem dan contact op via info@detamboer.nl of 0528-280 180.

Hoe kan ik de brochure bestellen?

Via deze pagina kunt u een brochure aanvragen.

Ik ben slecht ter been/slechtziend/zit in een rolstoel. Hoe kan ik kaarten reserveren?

Wilt u gebruik maken van onze rolstoel- en rollatorplaatsen in de Passagezaal of Tamboerzaal? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice op 0528 - 280 180.

Is er parkeergelegenheid voor mindervaliden?

De Tamboer is toegankelijk voor mindervaliden. Aan de voorzijde van het gebouw zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar (Hoofdstraat Noord). Wilt u hiervan gebruik maken? Haal dan voor aanvang van de voorstelling de speciale bezoekersparkeerkaart bij onze infobalie (borg € 10,-). Deze kaart is nodig naast uw speciale vergunning.
In beide theaterzalen zijn accommodaties voor rolstoelen. Geef bij uw kaartreservering aan dat u ons in een rolstoel bezoekt, dan worden de juiste plaatsen voor u gereserveerd. In ons gebouw zijn meerdere invalidentoiletten.

Ik ben slechthorend. Is er geluidversterking aanwezig?

Ja! Wanneer u slechthorend bent kunt u voorafgaand aan de voorstelling bij onze kassa om een hoorset vragen.

Mag ik foto’s of filmpjes maken tijdens de voorstelling?

Het is niet toegestaan foto- of video-opnames te maken tijdens de voorstelling, dit vaak op verzoek van de artiest. Flitsen kan zelfs gevaarlijk zijn voor de artiesten.

Ik ben een voorwerp verloren, wat moet ik doen?

Meld je op de avond zelf bij onze gastvrouw of gastheer of stuur een mail naar info@detamboer.nl.

Hoe laat gaat de zaal open?

De zaal gaat meestal zo'n 5-10 minuten voor aanvang open. Bij een ongeplaceerde voorstelling zal dat iets eerder zijn. 

Ik wil mijn kaarten retourneren, kan dat?

Gekochte kaarten kunt u tot uiterlijk 3 werkdagen voor de voorstelling retourneren. U krijgt het betaalde bedrag dan terug op een tegoedbon minus € 4 administratiekosten per kaart. Vrienden van De Tamboer mogen kaarten tot 1 uur voor de voorstelling retourneren.

De voorstelling voldoet niet aan mijn verwachtingen, wat nu?

Voldoet de voorstelling niet aan uw verwachting en wilt u het niet uitzitten? Vraag dan in de pauze bij de klantenservice een Niet Goed, Nieuwe Kans-formulier voor een tegoedbon, minus € 4 administratiekosten. Dit geldt bij voorstellingen met pauze en bij voorstellingen die onder reguliere voorwaarden in onze programmering staan.

Is er een gratis garderobe?

Bij uw bezoek aan de voorstelling wordt voor uw en onze veiligheid gevraagd om uw jas in de garderobe op te hangen. Dat kan gratis, maar kan ook voor € 1,- in onze bewaakte garderobe.

Ik ben mijn kaarten kwijt of vergeten, kan ik ze opnieuw (laten) printen?

Geen nood. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via info@detamboer.nl of door te bellen naar 0528 - 280 180, dan sturen we u een nieuw ticket. Bent u op de avond zelf uw entreebewijs verloren? U kunt bij de kassa een nieuw entreebewijs aanvragen.

Waar kan ik parkeren rondom De Tamboer?

Er zijn diverse parkeerterreinen rondom De Tamboer. 

Markt: navigatie 7902 BK Hoogeveen (loopafstand 200 meter). Betaald parkeren van ma t/m za 08.00 – 19.00 uur, vr van 08.00 – 21.00 uur. Gebruik voor parkeerapp zone: 23151

Bilderdijkplein: navigatie 7901 JM Hoogeveen (loopafstand 400 meter). Betaald parkeren van ma t/m za 08.00 - 19.00 uur, vr van 08.00 - 21.00 uur. Gebruik voor parkeerapp zone: 23153

Prins Mauritsplein: navigatie 7902 AE Hoogeveen (loopafstand 450 meter). Vrij parkeren: 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Parkeergarage De Kaap: navigatie Kaaplaantje 22 Hoogeveen (loopafstand 900 meter). Betaald parkeren van ma t/m za 08.00 – 19.00 uur, vr van 08.00 – 21.00 uur. € 1,70 per uur. Let op! Deze parkeergarage is geopend tot 22.00 uur

Betaald parkeren geldt ook op de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, tweede Paasdag, tweede Pinksterdag en tweede Kerstdag.  

Hoe bereik ik het theater met het openbaar vervoer?

De Tamboer is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Het gebouw ligt op zo’n 10 minuten loopafstand van Centraal Station Hoogeveen. Vanaf het station volgt u de borden “Centrum” via de Stationsstraat. Bij de rotonde rechtdoor, eerste afslag rechts naar de Brinkstraat. Deze loopt na het oversteken van één weg over in de Hoofdstraat. Na 200 meter bevindt De Tamboer zich aan uw linkerzijde. 

Plan mijn reis

Ik ben te laat, kan ik de zaal nog in?

Dat hangt helemaal af van de afspraken met de artiest of het gezelschap. Vaak wordt het als storend ervaren wanneer er nog iemand te laat binnenkomt en heeft de uitvoerende liever niet dat u nog binnenkomt. Soms kunt u nog wel naar binnen, maar kunt u alleen op het balkon of de achterste rij plaatsnemen. 

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Voor een goede afhandeling van uw aankoop en om u van de juiste informatie te kunnen voorzien, verzamelen wij bepaalde gegevens zoals uw naam en e-mailadres. Lees hier in ons privacystatement hoe wij dat doen en waarom. 

Mijn contactgegevens zijn gewijzigd. Hoe kan ik dit aan jullie doorgeven?

U kunt uw gewijzigde contactgegevens per mail aan ons doorgeven via info@detamboer.nl, maar even bellen op 0528-280180 of langskomen aan de balie mag natuurlijk ook.

Ik wil voor mijn event, vergadering, voorstelling of congres een zaal huren. Hoe doe ik dat?

Presenteren is ons vak! De Tamboer zet uw business graag in de spotlights en biedt een scala aan mogelijkheden voor zakelijk ondernemen in een sfeervolle, theatrale ambiance. Voor uw vergadering, training, workshop, studiebijeenkomst, teambuilding, seminar, congres, uitvaart, symposium, productpresentatie, theaterarrangement, beurs, jubileum, receptie, feest of ander evenement. Neem contact op via 0528-280110, b.smit@detamboer.nl of vul ons contactformulier in.

Waar kan ik terecht met feedback?

We horen graag wat u ons te vertellen heeft. Vertel het ons via info@detamboer.nl of kom langs voor een kopje koffie. 


Deel via