Theater Hoogeveen

Hoogeveen, the floor is yours!

De ambitie om van ‘De Tamboer is Hoogeveen’ te groeien naar ‘Hoogeveen is De Tamboer’ klinkt misschien ambitieus, maar we gaan er wel voor! Voor heel Hoogeveen geldt: kom binnen! Iedereen in Hoogeveen die wat te vieren, te genieten, te doen, te zeggen of te zingen heeft: onze rode loper ligt uit!

Onder het motto Van, Voor en Door Hoogeveen biedt Theater Hoogeveen beginners tot gevorderden maar ook verenigingen een podium om te verrassen. Hoe? Dat mag iedereen zelf bedenken, dan leveren wij de faciliteiten en onze kennis op het gebied van o.a. publiciteit, marketing, licht en geluid. Schoolmusical, einduitvoering, danswedstrijd, modeshow, bedenk het maar.

Op zoek naar een podium voor jouw idee? Neem contact op met Rudie Reinders via r.reinders@detamboer.nl

The Young Directors

Jaarlijks presenteert een wisselende groep 3 VMBO scholieren van 14/15 jaar van het Roelof van Echten College in Hoogeveen een theaterproductie in De Tamboer. Ze volgen workshops in de Jongerenlabs van Scala Centrum voor de Kunsten. Ze schrijven een script, acteren, dansen, zingen en/of rappen in de voorstelling en verzorgen de marketing en publiciteit. Doel van het concept The Young Directors is het ontwikkelen en bouwen van een open en dynamisch cultuurklimaat voor en door jongeren in Hoogeveen.


Deel via