Nationaal Theaterweekend - 2024 - Anouk Schamper Fotografie
Feest in de Forumfoyer met liveband
Champagne tijdens jouw bedrijfsfeest!
Trouwen in het theater? Dat kan bij De Tamboer.
Cultuureducatie in Hoogeveen omvat jaarlijkse projecten als de Kunstcarrousel en Cultuur Menu.

Verhuurmogelijkheden De Tamboer

De Tamboer; de ideale locatie voor jouw evenement

De Tamboer is meer dan een theater; het is het perfecte podium voor jouw bijeenkomst. Of je nu een vergadering, congres, evenement, feest, borrel of andere bijeenkomst wilt organiseren, wij bieden diverse flexibel inzetbare zalen en ruimtes die aan al je wensen voldoen. Zakelijk, particulier of als groep, bij De Tamboer kun je terecht voor iedere bijeenkomst.

Eindeloze mogelijkheden

Wij zetten ons graag in om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Met onze verschillende zalen en ruimtes bieden we voor elk evenement een passende oplossing. De Tamboer denkt met je mee, neemt de organisatie uit handen en zorgt voor een onvergetelijke beleving.

Horeca

We denken graag mee over de perfecte invulling van de catering en houden daarbij rekening met allergieën en de wensen van vegetariërs en veganisten.

Waarom De Tamboer?

Bij De Tamboer vind je een vakkundig, enthousiast en gastvrij team, professionele horecaverzorging, multifunctionele grote en kleine theaterzalen en alle denkbare technische faciliteiten met ondersteuning door vakkundige technici. De locatie is goed bereikbaar met zowel eigen als openbaar vervoer en beschikt over ruime parkeergelegenheid direct achter het theater. We bieden bijeenkomsten op maat, geheel naar jouw wens.

Meer informatie

Neem contact op via 0528 - 280 190 of vul het contactformulier in op onze website voor meer informatie of om een ruimte te reserveren.

Zakelijk en verhuur

Offerte of informatie aanvragen

/ /