Scrooge

Eerste eigen productie Hartje Winter Festival Hoogeveen

Doe auditie voor Scrooge

Het Hartje Winter Festival Hoogeveen, waarvan De Tamboer medeorganisator is, gaat een nieuwe uitdaging aan! Er komt een eerste eigen productie: Scrooge, naar het bekende kerstverhaal van Charles Dickens. Voor deze productie zijn we opzoek naar 18 enthousiaste spelers van ongeveer 10 tot en met 70 jaar die van acteren, zingen en stevig repeteren houden. Lijkt jou dit leuk? Vul dan voor 19 september het aanmeldformulier onder aan de pagina in.

Download hier de flyer met alle informatie!

De regie van Scrooge is in handen van Gerrit Jan Rutgers. Scrooge is een prachtige, sfeervolle familievoorstelling met zang en live muziek die uitgevoerd wordt in een intieme setting waarbij maximaal 80 bezoekers op het toneel van de Passagezaal plaatsnemen. In het verhaal wordt de gemene Ebeneezer Scrooge op kerstavond bezocht door de geesten van het verleden, het heden en de toekomst. Na een wonderlijke, huiveringwekkende nacht ontwaakt hij als een totaal andere man. We hopen veel amateuracteertalent enthousiast te maken om te auditeren voor een rol.

Audities en repetities

De audities vinden plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2019. Als je doorgaat naar aanleiding van de audities, bedragen de deelnamekosten aan dit project tot 21 jaar €60,- en vanaf 21 jaar €90,-.

Er zijn rollen voor alle leeftijden. We zoeken onder meer vier spelers die Scrooge vertolken in de verschillende fases van zijn leven. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je via Scala informatie om je voor te bereiden op de audities. De repetities starten in oktober op de woensdag van 18.30 tot 20.15 uur (2, 9, 16 en 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november, 4 en 11 december) en op zaterdag 16 november en zaterdag 7 december van 09.30 uur tot 14.00 uur.

Muzikanten

We zoeken ook muzikanten die op goed niveau gitaar, piano of dwarsfluit spelen. Zijn kunnen contact opnemen via 06-41116498.


Hartje Winter Festival

Onder de titel Hartje Winter Festival bieden Theater De Tamboer, Scala Centrum voor de Kunsten, Bibliotheek Hoogeveen / de Verhalenwerf en Het Podium elk jaar een sfeervol winters programma in de tweede helft van december.

Scrooge is te zien op 21, 22, 23 en 24 december 2019 in Theater De Tamboer.

Schrijf je nu in voor de audities

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Indien jonger dan 18 jaar:

Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.

Deel via