Route & Parkeren

Parkeren

Hoogeveen ligt centraal in Noordoost Nederland op het kruispunt van de A28 en de A37. De Tamboer is gemakkelijk te bereiken en aan de achterkant van het theater is riante parkeerruimte. Vlak bij de hoofdingang - op het plein voor De Tamboer - zijn 3 parkeerplaatsen voor mindervaliden. Aan de voorzijde van het gebouw zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar (Hoofdstraat Noord). Wilt u hiervan gebruik maken? Haal dan voor aanvang van de voorstelling de speciale bezoekersparkeerkaart bij onze infobalie (borg € 10,-). Deze kaart is nodig naast uw speciale vergunning.

Bezoek- en postadres:

Hoofdstraat 17
7902 EA Hoogeveen
0528-280180
info@detamboer.nl

Navigatie:

“Markt”
Markt 5
7902 BK Hoogeveen
(loopafstand 200 meter)
Betaald parkeren van ma t/m za 09.00 – 18.00 uur, vr van 09.00 – 21.00 uur.

“Prins Mauritsplein”
7902 AE / 7902 AG Hoogeveen
(loopafstand 450 meter)
Vrij parkeren, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

"Bilderdijkplein" 
7901 JM Hoogeveen
(loopafstand 400 meter)
Betaald parkeren van ma t/m za 09.00 - 18.00 uur, vr van 09.00 - 21.00 uur.

Routebeschrijving

 Laden en lossen (techniek) en openbare parkeerplaats: Achterzijde gebouw, “Markt”.

Vanaf Emmen (A37):
Afslag nr. 1 Hoogeveen Oost. Bij de stoplichten linksaf: Mr. Cramerweg. Bij de rotonde rechtsaf: Melkweg. Weg volgen: De Vos van Steenwijklij – Grote Kerkstraat. Na de Grote Kerk (linkerzijde) rechtsaf: Schoolstraat. 1e weg links: Markt (betaald parkeren) of na de Markt 1e weg rechts: Mauritsplein (vrij parkeren). Van het Mauritsplein is het ongeveer 5 minuten lopen naar de hoofdingang van De Tamboer.

Vanaf Zwolle (A28):
Bij knooppunt Hoogeveen richting Assen (A28), doorrijden tot afslag nr. 27 Fluitenberg. Einde afslag rechtsaf richting Hoogeveen Centrum. Zie verder vanaf richting Assen.

Vanaf Assen (A28):
Afslag 27 Fluitenberg, einde afslag linksaf richting Hoogeveen centrum. Bij de tweede verkeerslichten rechtsaf slaan richting centrum. Na de spoorwegovergang rechtdoor, bij de rotonde drie kwart rond. 1e weg rechts: Brinkstraat, 1e weg links: Willemskade. Vervolgens 1e weg rechts voor Markt (betaald parkeren) of 1e weg links voor Mauritsplein (vrij parkeren).

Openbaar vervoer

De Tamboer is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Het gebouw ligt op zo’n 10 minuten loopafstand van Centraal Station Hoogeveen. Vanaf het station volgt u de borden “Centrum” via de Stationsstraat. Bij de rotonde rechtdoor, eerste afslag rechts: Brinkstraat, deze loopt na het oversteken van één weg over in de Hoofdstraat. Na 200 meter bevindt De Tamboer zich aan uw linkerzijde. 

Plan mijn reis

Mindervalidenvoorziening

De Tamboer is toegankelijk voor mindervaliden. In beide theaterzalen zijn accommodaties voor rolstoelen. Geef bij uw kaartreservering aan dat u ons in een rolstoel bezoekt, dan worden de juiste plaatsen voor u gereserveerd. In ons gebouw zijn meerdere invalidentoiletten.

Aan de voorzijde van het gebouw zijn invalidenparkeerplaatsen beschikbaar (Hoofdstraat Noord). Wilt u hiervan gebruik maken? Haal dan voor aanvang van de voorstelling de speciale bezoekersparkeerkaart bij onze infobalie (borg € 10,-). Deze kaart is nodig naast uw speciale vergunning.


Deel via